Нардеп Юлія Тимошенко вразила українців новою витівкою
На цей раз політик вразила несподіваним і, як переконані користувачі мережі, абсолютно недоречним нарядом.

«Ну як вам свіжатінка від політкині? Оце злегка оголене стегенце? На що воно натякає виборцю? А оця глузливо-пришелепкувата посмішка Мони Лізи з окулярами Гарі Поттера? Наче здівається над нами, правда бабі? І на фоні мислячої мавпи Тюльладімірна виглядає якось не зовсім доречно, наче від прямо січас почнуться зйомки німецького кіна і політкиня дістане шкіряну нагайку та почне лупасити якогось вайлуватого та незграбного Ганса», — іронічно пише в мережі популярна блогера Клер Захарівна.

При цьому вона закликає нардепа повернутися до образу «солідної дами» та не доводити населення.

Користувачі мережі активно коментують фото Тимошенко. Образ політика вони вважають вульгарним і негідним її статусу. Також пишуть, що вона пішла на такий низький хід, щоб привернути електорат.

«Кандидат на найвищу посаду в державі не повинен виглядати, як дешева літня повія», «так у неї чоловік. До чого цей образ розхристаною коханки, яка собі шарпонула для утіх яке хлоп «я. Образ створений для того, щоб ми з вами тут мізки зламали)))», «Існує таке поняття, як діловий дрес-код. Особливо це актуально для політика . Для сімейного альбому вона може навіть голи фотографуватися. А от політик, який мітить на вищий пост не має права на всілякі міні, спідниці з роспиркамы, мереживо, органзу і т. д. »,« Cheapened the look — дешево, безглуздо», — йдеться в коментарях.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Знай.uа" нагадує, що на думку політичного експерта Сергія Бикова, ряд народних депутатів повторили тезу Юлії Тимошенко про зовнішньому управлінні над Україною.
Про це Биков написав у своєму Facebook.

"Тільки вчора вона розповіла, як транснаціональні олігархи керують країною, так сьогодні і Добродомов, і Дерев'янко, і Тарута та Іллєнко вже виступили з подібними заявами", - написав політичний експерт.