У Лас-Вегасі відбулася церемонія вручення премій Billboard Music Awards-2018. 48-річна співачка і актриса Дженніфер Лопес, відома своїми спокусливими формами знову опинилася в центрі уваги.

Щоб покрасуватися перед об'єктивами фотографів на червоній доріжці, Дженніфер вибрала викликаюче бардове вбрання від Roberto Cavalli. Дженніфер наділа розтебнуту блузку бордового кольору, яка представила світу її принади та шкіряну спідницю, вартістю 85 тисяч доларів.
Свій наряд Лопес доповнила ботфортами від Casadei, клатчем і стильними в цьому сезоні висячими сережками.
Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Лопес відома своєю шикарною фігурою, яку вона нерідко показує під час виступів по всьому світу. Дженніфер Лопес тримає себе у формі, а її тіла можуть позаздрити навіть 20-річні дівчата.

Дженніфер продемонструвала сміливий і яскравий стриптиз під час шоу в Лас-Вегасі. На сцену 48-річна знаменитість вийшла у ліфі і підтяжках, добре підкреслюють її принади. Присутні в залі люди з величезним захопленням дивилися на номер Лопес, складаються з низки сексуальних танцювальних рухів. Багато захоплювалися фігурою головної героїні вечора у нижньому білизна з приголомшливого мереживного ліфа і ледь помітних трусів.