Як повідомили медичні працівники, трагічний випадок стався на проспекті Героїв Сталінграду, 14 г в Києві. Дитина вилізла на підвіконня і сперся руками об москітну сітку, яка не витримала її ваги. При падінні малюк отримав травми і був доставлений в приймальне відділення київської дитячої клінічної лікарні №7.

Як розповіли журналістам медики, у Києві щорічно з вікон випадає більше десяти дітей. Причиною трагедій в багатьох випадках є саме москітна сітка на відкритих вікнах квартир. Справа в тому, що полотно захисної москітної сітки створює у маленької дитини хибне враження надійної опори, як наприклад товсте віконне скло, на яке можна спертися. Лікарі закликають українських батьків не залишати маленьких дітей одних в приміщенні, де є відкриті вікна.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що на Київщині Першотравень закінчився смертю дворічного малюка. 1 травня, у Броварах (Київська область) сталася страшна трагедія: з вікна багатоповерхівки випала маленька дитина. На своїй сторінці у Facebook спільнота dtp.kiev пише, що дитина впала з 7 поверху прямо на асфальтне покриття. Смерть настала миттєво.

За однією з версій, хлопчика, який сидів на підвіконні на кухні біля відкритого вікна, випадково штовхнув хтось з родичів. За іншою версією – старша 7-річна сестра, яка вибігла з під'їзду, помахала рукою братові, який в цей час сидів на підвіконні.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Дитина помахав у відповідь, і в цей час не втримала рівновагу і випала з вікна. Як відзначають очевидці трагедії, шматочок булки і ковбаси, які залишилися лежати на асфальті, - покійного Іванка. Для кваліфікації події – "неналежне виконання батьківських обов'язків" або "нещасний випадок" поліція встановлює очевидців події.

Сусіди по будинку зазначають, що сім'я, де мешкав покійний хлопчик разом з батьками, бабусею, дідусем і сестрою – неблагополучна.