У мережі показали дивовижні світлини макового поля, що з’явилося у селі Чопівка під Мукачевом.

Відповідні фотографії на своїй сторінці у Facebook оприлюднив житель Мукачевого Сергій Лавкай. Він зазначив, що світлини були зроблені напередодні вранці.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що краса - навколо нас. Художники і фотографи розуміють це краще за всіх. Для них фіксація прекрасного є необхідністю і душевним поривом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Принаймні, саме так пояснює свою творчість Б'янка Луїні – італійський фотограф, дипломований фешн-дизайнер, яка робить знімки творчих асоціацій на тему моди.

Фотограф показала, як природа впливає на моду. Вона зіставляє в одному колажі кадри фотосесій з глянців або фото вбрання від відомих модних будинків з природою – небом, квітами, камінням, річками, зірками, з мальовничими пейзажами. Часом вона вгадує задумку дизайнерів, а десь прекрасно передає колір, фактуру або структуру.

Б'янка переконана, що мода - одна з форм мистецтва, адже кожна колекція є творчим проектом, за яким стоїть ідея. Дівчина робить цікаві спостереження і документує натхнення дизайнерів моди у влучно названій серії: " Де я бачу моду" (Where I see Fashion).

Пропонуємо вам переглянути ці заворожуючі роботи: