В понеділок, 21 травня, в центрі Марселя невідомі люди в масках відкрили вогонь по перехожих з автоматів Калашникова, в результаті чого одна людина отримала поранення.

Це сталося після п'ятої години вечора за місцевим часом в районі Бюссерін, повідомляє Dailystar. Сюди з'їхалися три чорних автомобілі, з яких вискочили люди в масках з автоматами. Вони направили зброю в бік натовпу молодих людей, які перебували неподалік від культурного простору La Busserine, і відкрили вогонь.

В результаті злочинних дій зловмисників постраждав як мінімум одна людина. Подробиць про потерпілого на даний момент немає. Нападники втекли з місця злочину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Незабаром після початку атаки на місце НП прибули співробітники поліції, яким довелося вступити в перестрілку зі зловмисниками. На даний момент не повідомляється, чи вдалося поліції затримати злочинців, відомо, що правоохоронці оточили район, де стався інцидент.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 8 травня у навчальному закладі американського міста Санта-Фе в штаті Техас один з учнів відкрив стрілянину, в результаті якої загинули щонайменше десять чоловік. Ще кілька людей отримали поранення.

За словами шерифа округуЮ затримали двох підозрюваних. Постраждалих відправили в лікарню в сусідньому місті Галвестон. Правоохоронці оточили місце події, всіх учнів евакуювали.

Інциденти зі стріляниною в школах Сполучених Штатів Америки відбуваються досить часто і за останні два десятки років торкнулися понад 208 тисяч дітей.