Народний депутат Надія Савченко приїхала з візитом на військовий завод "Форт" у Вінниці і продемонструвала блатні замашки. Але на держпідприємство її так і не пустили.

Про це повідомив активіст Мирослав Олешко в Facebook. Поряд з будівлею заводу вона з'явилася в чудових картатих штанях і вирішили покурити чекаючи, що її пропустять на режимний об'єкт. Після нардеп загасила недопалок об каблук черевика.

Читайте також: Завод "Форт" у дві зміни штампує натівські гвинтівки для АТО

Але в Вінниці на неї чекав гарячий прийом бійців АТО. Нардепа зустріли, як "личить зрадникові".

"Савченко намагалася пролізти, перебравшись через паркан на завод зброї " Форт ". А потім поїхала на суд захищати жінку, яка кинула людей на квартири. Свідки стверджують, що суд був прикриттям. Або ж Савченко навіть не розуміла, на який суд їй йти і кого захищати ", - написав активіст.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бійці АТО запитували, для чого їй знадобилося пройти на завод "Форт" і звинуватив її у веденні переговорів з ворогом. Але Савченко залишив питання без відповідей і запропонувала все викласти в письмовому зверненні.

"Ми не знаємо, чиїм депутатом вона є. Від спільноти бійців АТО Вінниці ми зазначаємо, що на такий об'єкт як" Форт "ми її не пустимо. І протистояти їй буде не тільки міліція, а й хлопці, які воювали", - заявили бійці АТО.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, громадська організація "РУНА", одним із засновників якої є народний депутат Надія Савченко, виключила її зі своїх лав.