Кабінет міністрів України вирішив, що працівникам Київської обласної державної адміністрації зовсім необов'язково сидіти в столиці. Можна і переїхати. Наприклад, до Вишгорода.

Відповідне рішення прийняли на урядовому засіданні. На офіційному сайті Кабміну йдеться, що у нового триповерхового будинку Київської ОДА площа 8200 квадратних метрів. Не обійшлося без підземного паркінгу.



Зараз обласна адміністрація засідає на столичному бульварі Лесі Українки.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що соціологічне опитування показало, як кияни насправді ставляться до мера Києва Віталія Кличка.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ми також писали про те, що незабаром в українській столиці може знову подорожчати проїзд в громадському транспорті, зокрема, в маршрутках. Київська міська державна адміністрація готується до нового конкурсу на 15 міських маршрутів. Згідно з умовами, перевізники зобов'язані обладнати свій транспорт відповідно до критеріїв відбору.



Українцям приготували новий тарифний "сюрприз": так, незабаром електроенергія може в черговий раз подорожчати, причому не на декілька гривень, а практично наполовину. Собівартість електрики зросла через подорожчання палива на міжнародних ринках, девальвацію гривні, зростання цін на промислову продукцію.

На сьогоднішній день в Україні немає можливості для прийняття рішення про підвищення мінімальної заробітної плати, вважає глава Кабінету міністрів. За його словами, уряд підрахував необхідну для життя простих українців суму. І поки збільшувати мінімальну зарплату немає необхідності. Так вирішив прем'єр-міністр Володимир Гройсман і підтвердив, що українцям не варто очікувати підвищення мінімальної заробітної плати. За його словами, поки немає можливості прийняти відповідне рішення.