У центрі Києва з'явився безкоштовний доступ до інтернету.

Цю інформацію повідомила в Facebook спільнота Подільської РДА.

У повідомленні говориться, що до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА в туристичних місцях Києва з'явився безкоштовний Wi-Fi.

"У рамках підготовки до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА команда Kyiv Smart City організувала безкоштовний Wi-Fi, який працює на туристичних локаціях", - зазначили в співтоваристві.

Тепер підключитися до інтернету можна на наступних локаціях:

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
  • парк імені Тараса Шевченка
  • станція метро "Золоті ворота"
  • станція метро "Палац спорту"
  • станція метро "Майдан Незалежності"
  • станція метро "Палац "Україна"
  • площі: Михайлівська, Софійська, Контрактова, Поштова
  • площа біля НСК "Олімпійський" і поряд з фунікулером

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у середу, 23 травня, до Києва прибули футбольні команди "Олімпік Ліон" і "Вольфсбург", які будуть змагатися вже завтра у фіналі Ліги чемпіонів серед жінок. Працівники Державної прикордонної служби вже зустріли їх і оформили документи в аеропортах, повідомляє "Українська правда".

Французька команда прилетіла в аеропорт "Київ" (Жуляни), а клуб з Німеччини прикордонники зустріли ще напередодні ввечері в аеропорту "Бориспіль".

Також портал повідомляв про те, що в центрі Києва біля Бессарабської площі здувся м'яч, встановлений до фіналу Ліги чемпіонів.

Такі ж м'ячі були встановлені по всьому центру столиці, поруч з фан-зоною вболівальників. За дивним збігом обставин, одному з них не вдалося дочекатися футбольного матчу.

"Невідомо, чому м'яч почав здуватися. Можливо, постаралися хулігани, яким захотілося його проткнути. Або хтось невдало спробував вкрасти конструкцію під покровом ночі, пошкодивши її в процесі. А, може, виною всьому погано закріплена заглушка, через яку поступово виходив повітря", ― припустили у виданні.

Крім того, нагадаємо, що бойовики так званої "Ісламської держави" пригрозили влаштувати криваву різанину під час Ліги чемпіонів, яка пройде в Києві.

Як повідомляє портал Рoliteka, у своїх закритих спільнотах в месенджері Telegram терористи масово публікують плакати, на яких закликають однодумців з усієї Європи приїжджати в Київ. Ватажків бойовиків закликають "підопічних" самостійно атакувати фанатів в українській столиці, використовуючи автотранспорт і холодну зброю. Експерти вважають, що головна мета "Ісламської держави" — Чемпіонат світу-2018.