Під Києвом, 24 травня в місті Ржищеві поліцейські не змогли затримати порушника ПДР через аварію і почали бігати за його автомобілем.

Відео "страшної" погоні опублікував у Facebook Віктор Опанасенко.

"Українські поліцейські намагаються затримати особливо небезпечного злочинця", - написав він коментар до відео.

На запису видно, що автомобіль поліцейських під час погоні за порушником врізався в бордюр і зупинився. Порушник, замість того, щоб поїхати, почав по кілька разів об'їжджати правоохоронців. Розлючений поліцейський схопив палицю, почав бігати за автомобілем і бити по ній жезлом. У якийсь момент копи згадали про свою машину і спробували протаранити переслідуваного, однак теж безуспішно. Врешті-решт водієві-жартівникові вдалося втекти.

В мережі інтернет активно обговорюють смішне відео погоні поліції за автомобілем. Як виявилося, такий злий жарт з поліцейськими зіграла жінка водій.

Так, у свою чергу, житель Ржищева Олексій Соломенцев на своїй сторінці виклав відео затримання дівчини-водія. За його інформацією, це той самий переслідуваний.

"Продовження цирку і винуватиця урочистості", - прокоментував він свій ролик.

Продолжение цирка, и виновница торжества

Posted by Алексей Соломенцев on Thursday, 24 May 2018

Нагадаємо, в селі Петропавлівська Борщагівка під Києвом нетверезий водій врізався в бетонний стовп з електричними проводами і зніс частину огорожі приватного будинку. Петропавлівська Борщагівка залишилася без електрики.

За попередньою інформацією, водій у нетверезому стані приблизно у першій ночі не впорався з керуванням автомобіля і врізався в огорожу на вулиці Чкалова, 97. Також повідомляється, що порушник зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

"П'яне ДТП під Києвом на Петропавлівській Борщагівці: водій збив стовп, залишив без електрики цілий населений пункт. Попередньо, водій у нетверезому стані приблизно в 1:00 ночі не впорався з керуванням автомобіля і врізався в огорожу на вулиці Чкалова, 97. Залишив при цьому населений пункт без електрики, проломавши людям паркан приватного сектора і сховавшись з місця пригоди у невідомому напрямку.

Через погану видимість вдалося розгледіти тільки початок номерного знака – "АІ".

Як повідомляв портал "Знай.uа", на вулиці Микільсько-Слобідській у Києві раптово загорілася позашляховик Land Rover. На місці знаходилася пожежна машина. Однак пізніше з'ясувалося, що насправді стало причиною загоряння.