Нумерологія - найдавніша наука, яка вивчає енергетику чисел. У кожного місяця своє число-талісман, яке впливає на успішність людей і їх настрій.

У червні правити балом буде П'ятірка. Це число є символом об'єднання всього сущого. Це символ гармонії і присутності добра в усьому, що нас оточує. Що стосується негативних рис числа 5, то слід зазначити його надзвичайну незалежність. Саме цього воно вимагає і від людей, але не всі можуть бути самодостатніми постійно. П'ятірка енергетично схожа на символ китайської філософії - інь і ян. Це найпотужніше число з усіх.

Фінанси, справи і робота в червні

Більшість людей будуть жадібними в червні 2018 року. Так, це не найприємніша новина, але ви можете на цьому виграти. Якщо ви будете чекати підступу навіть від самих відданих колег, помічників і партнерів, то зможете запобігти можливим негативним наслідкам зради, необережності, дурості. Довіряти через це не варто нікому в перший місяць літа. Залишайтеся вірними своїм принципам. У перший тиждень вплив весняної енергетики буде ще досить помітним, тому творчий настрій ще зможе вас якось врятувати. Але потім краще довіряти тільки здоровому глузду.

Ще люди будуть дуже гордими, самолюбними. Кожен по-різному буде проявляти це, але прагнення до егоїзму буде властиво всім. У сукупності з марнотратним ставленням до ресурсів це може викликати бурю обурення з боку ваших близьких. У червні краще не робити необдумані покупки. Постарайтеся просто скоротити всі можливі витрати, залишивши тільки найнеобхідніше.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити позитивну рису П'ятірки, яке вдало можна використовувати в бізнесі і в роботі. П'ятірка дуже добре допомагає в навчанні. Вона робить людей більш працездатними в інтелектуальному плані. У такі періоди підвищується тяга до знань, поліпшується пам'ять. Фізична праця, якою ви заробляєте гроші, краще не мінімізувати. Працюйте стільки, скільки потрібно вам. Особливо це стосується людей, які заробляють спортом. Складнощі можуть виникнути через підвищену амбітність і прагнення до авантюр.

Любов і стосунки

П'ятірка робить людей більш чуйними і уважними один до одного. У любові настане період гармонії. Це сприятливий час для переведення стосунків на новий рівень, для зізнань у коханні і планування весілля. Взагалі, плани, які ви будете будувати удвох, неймовірно сильно зблизять вас в червні.

Число 5 - це символ любовної гармонії. Якщо ви поки не знайшли людину, яка подарувала б вам удачу і осяяла би ваше життя яскравим світлом, то вам слід цим зайнятися. Знайомитися буде не дуже просто, але воно того варто в такі періоди, тому що будь-який успіх буде запам'ятовуватися. Почуття гумору загостриться, тому справляти враження на осіб протилежної статі буде досить легко. Людям легше буде розглядати в вас якісь позитивні якості, а вам буде легше розглянути їх в них. Важливо буде піти назустріч і не закриватися від всіх, а прагнути до перебування в гущі подій.

У стосунках з людьми остерігайтеся заздрості. Навчіться терпіти чужі напади злості й обурення, якщо не хочете пережити найгірші в своєму житті сварки і конфлікти. Все буде залежати тільки від вас. Це зворотна сторона медалі гармонійної П'ятірки, тому що тільки ви самі зможете керувати світом навколо себе. Будьте якомога обережнішими у відносинах з близькими людьми, тому що ви можете образити когось ненароком. Причиною буде все та ж заздрість, але тільки з вашого боку. Люди, які вміють ставити себе на місце інших, будуть найщасливішими в червні, тому що їм не захочеться ображати тих, хто цього не заслужив.

Настрій і здоров'я

Рішучість допоможе вам подолати всі можливі негаразди і проблеми. Якщо ви підете по шляху найменшого опору, то навряд чи все буде настільки райдужно. Над хорошим настроєм доведеться добре попрацювати. Інакше, на жаль, просто ніяк. У багатьох людей в червні буде просто сильна відраза до безладу в голові, в будинку, на роботі. Саме тому потрібно взяти себе в руки і виконати все те, що ви хотіли зробити, але відкладали на потім.

Для здійснення мрії червень підійде найкращим чином, але тільки якщо ви готові не сидіти на місці, а рухатися в сторону своєї мрії: покупка машини, будинки або створення сім'ї. Здоров'я вистачить, будьте впевнені. Ваш бойовий настрій дозволить забути про болячки і всілякі негаразди зі здоров'ям. Все відійде на другий план, якщо ви дозволите собі бути сильними духом. Інтуїція допоможе вам у важких ситуаціях, так що не вимикайте творче мислення навіть у звичних справах.

У східній культурі число П'ять вважається магічним. Енергія цього числа неймовірна, але її контролювати не так вже й просто, як здається. На початку червня вам може здатися, що весна триває. Почасти це і буде так. Насправді ви будете перебувати в стані перехідному і вкрай нестабільному. Виправити це під силу буде тільки вам самим. Це час - найкраще для розуміння закону тяжіння. Ваші думки будуть малювати для вас світле майбутнє, так що не шкодуйте фарб.

Раніше портал "Знай.ua" публікував топ-знаків зодіаку, для яких червень стане золотою порою.