Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп скасував зустріч з північнокорейським лідером Кім Чен Ином, яка повинна була відбутися 12 червня в Сінгапурі.

Про це йдеться в офіційному листі американського лідера, яке на своїй сторінці в Твіттер оприлюднила адміністрація президента.

Разом з тим Трамп зазначив, що в майбутньому буде готовий зустрітися з північнокорейським лідером.

Відмова від проведення саміту президент Сполучених Штатів пояснив відкритою ворожістю, виявленої Пхеньяном щодо Вашингтона. "Ця упущена можливість - дійсно сумний момент в історії", - уклав Трамп.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Трохи раніше Північна Корея знищила полігон, призначений для випробування ядерної зброї.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що північнокорейський лідер Кім Чен Ин і глава Південної Кореї Мун Чже Ін домовилися про нову зустріч, під час якої планується підняти ряд важливих питань.

Це вперше за 65 років північнокорейський лідер ступив на землю південного сусіда. Кім Чен Ин перетнув демаркаційну лінію, щоб на саміті країни, ворогуючі протягом довгих років, спробували помиритися. І можливо саме сьогодні вдасться дійсно умовити Пхеньян відмовитися від ідеї випробування ядерної зброї.

Ми також писали про те, що Кореї вирішили припинити перемир'я. Військові двох країн домовилися підтримувати постійний контакт, в тому числі на рівні глав Міністерств оборони. Також планується створити пункт оперативного зв'язку в Кесоні. Згідно з декларацією, країни домовилися вирішувати і гуманітарні проблеми, включаючи проблему возз'єднання корейських сімей.

Портал "Знай.ua" писав про те, що "війська" Путіна наслідили в десятках американських штатів. Два роки тому російські хакери влаштували замовлену, добре підготовлену кібер-кампанію проти державної виборчої інфраструктури США. Нещодавно таку заяву оприлюднили на офіційному ресурсі Комітету з розвідки американського Сенату.