"Влада з народу" – примарна ідея, або реальний план? Дискутувати у будь-якому випадку на цю тему точно не варто, все покаже час. Але от жартома створити портрет симпатії українців не завадило.

Принаймні, так вважає ведучий програми "Ч / Б шоу" Богдан Буткевич. Він спробував пофантазувати на тему, яким може бути "ідеальний кандидат" на вибори президента України. В результаті схрестив в одній людині співака Іво Бобула, лідера групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука і коміка Володимира Зеленського. І ось що вийшло:

"Що буде, якщо об'єднати Іво Бобула, Славка Вакарчука та Володимира Зеленського. Буде ідеальний український кандидат в президенти - Славко Бобуленський!?, - написав він під фото.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Українці такий варіант потішив, в коментарях вони почали активно ділитися своїми думками з цього приводу. До слова, сам Святослав Вакарчук, якому приписували великі політичні амбіції, постійно наголошує: провладне крісло його не цікавить, в лавах депутатів Верховної Ради він уже побував. А те, що побачив, справило не надто приємне враження.

Дивіться: "Влада мене не цікавить" - Вакарчук про рейтинги та президенство

Як повідомляв портал "Знай.ua", український співак Святослав Вакарчук вважає, що можливість застосувати вето до кандидатів на посаду судді Вищого антикорупційного суду з боку незалежних міжнародних експертів є ключовою для законодавства. Таким чином він прокоментував ситуацію з розглядом законопроекту про Вищий антикорупційний суд (№7440) у Верховній Раді. Вакарчук додав, що "робота" такого суду "дискредитує саму ідею незалежного правосуддя" і сприяє тим, хто хоче зберегти "кругову поруку" чинного політичного істеблішменту. Раніше комітет Верховної Ради з питань правової політики затвердив законопроект про створення Антикорупційного суду для передачі його до розгляду у другому читанні. У той же час комітет не визначився щодо двох положень законопроекту, у тому числі щодо ключового з них - права вето міжнародних експертів щодо кандидатів на посаду судді Вищого антикорупційного суду.