В українській столиці зловмисникам вдалося винести сейфи з мільйонами гривень. За словами охоронців, вони нічого не чули.

Відомо, що кілька злочинців проникли до бізнес-центру «Либідь» і пограбували цілий поверх. Злодії забрали кілька мільйонів гривень, розкривши сейфи 15 офісів, у тому числі концертну агенцію "Аншлаг", аудиторську компанію, магазин одягу Oh My Look, пише портал "Політека".

На першому поверсі бізнес-центру чергував охоронець. Однак він нічого не чув, хоча банда різала сейфи болгаркою і, не особливо ховаючись, вибивала перегородки стін.

Зловмисники забралися до центру через вікно – по драбині піднялися до труб теплотраси, а вже потім потрапили до офісів. За попередніми даними, грабіжники винесли кілька мільйонів і зникли у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На відео з камер спостереження потрапило кілька людей у масках. Четверо з них ходили другим поверхом і зламували замки, в інші приміщення вони потрапляли, руйнуючи гіпсокартонні перегородки між кабінетами. Кілька злочинців перебували поруч зі сплячим охоронцем на випадок раптового пробудження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спадкоємець мільйонних статків зірки Playboy Редмонд О'ніл, перебуваючи під впливом наркотиків, пограбував магазин, заволодівши 60 доларами. 33-річний О'ніл увірвався в невеликий магазин в Лос-Анджелесі і став погрожувати продавцю ножем. Грабіжник витягнув з каси 60 доларів і зник з місця злочину, однак незабаром був затриманий. О'ніла помістили під варту з правом звільнення під заставу в 50 000 доларів.

Це не перший злочин О'ніла. У 2008 році його заарештували за зберігання наркотиків і керування транспортним засобом у стані сп'яніння, а в 2011-му у нього знайшли героїн. У 2015 році його засудили до трьох років в'язниці за порушення умов випробувального терміну.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Херсоні стався збройний напад на ювелірний магазин. Невідомі в масках увірвалися до приміщення, яке знаходиться в торговому центрі і забрали товар з полиць. Після чого зникли у невідомому напрямку. Про це повідомили у відділі комунікації Нацполіції області. Інцидент стався в понеділок, 14 травня, ввечері. В магазин увірвалися кілька чоловіків у масках. Погрожуючи предметами, схожими на зброю, вони заволоділи ювелірними виробами та втекли на автомобілях.