У Києві офіціант Stories cafe попросив вийти із закладу дівчину з ДЦП.

Людмила Глушко має гіперкінетичним форму дитячого церебрального паралічу. За своє життя дівчина вперше зіткнулася з таким відвертим хамством у закладі. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Сьогодні дорогий моєму серцю Поділ зіпсував мені настрій! Точніше одна із його локацій. Все буває вперше. Навіть коли...

Posted by Mila Bereziuk on Monday, 21 May 2018

"Все буває вперше. Навіть коли офіціант виганяє тебе з Stories cafe на вул. Костянтинівська, тобто, просто "просить залишити приміщення". Зовні милий і затишний, атмосферний заклад в центрі Подолу виявився прогнилим всередині", ― поділилася дівчина.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як розповіла Людмила Глушко в коментарі "Радіо Свобода", коли вона зайшла у заклад, на неї дуже пильно почав дивитися один з офіціантів.

"Він на мене так подивився, ніби питав поглядом, що я тут забула. Потім він підійшов і запитав: "Ви не могли б залишити приміщення?". Я на секунду забарилася, не могла повірити, а потім просто не втрималася і сказала: Та ви ― хам!", - пише дівчина.

У коментарях до посту дівчата зі сторінки оскандалився закладу заявили, що в разі вини співробітники вони готові розірвати договір з ним. Однак через два дні після інциденту на сторінці кафе з'явився пост з вибаченнями і заявою, що "з працівниками була проведена роз'яснювальна робота".

Користувачі в коментарях до цього посту зазначили, що адміністрація сторінки попередньо "почистила" негативні коментарі та відгуки та закрила можливість ставити оцінку в Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Харкові няня на системі жорстоко побила 14-річну дівчинку з ДЦП - дитячий церебральний параліч. Про це написала громадська активістка Ляна Теремкова в Facebook.

"З'явилися синці, раптово відколовся зуб у дитини, дівчинка стала різко реагувати на підняття рук, зажиматься. І ось мама вирішила встановити в кімнаті відеореєстратор, але на жаль він при загадкових обставинах поламався, але після його ремонту мама дівчинки побачила ось такі кадри", – йдеться в повідомленні.

За її словами, няня пропрацювала в сім'ї близько року.