Експерти поки не змогли підтвердити походження істоти.

Тварина має скелет довжиною 5 футів (1,52 м) з довгою головою і великий щелепою.

Деякі вважають, що це кит, дельфін або морська свинка. "Коли ви дивитеся на нього в перший раз, можна подумати, що це крокодил, але це, звичайно, не так", - сказав експерт Університету Суонсі Ден Форман.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що за останні кілька років у Китаї почастішали випадки, коли люди натикаються на дивних істот у річках, озерах або в лісах. Чи пов'язано це з масовим поширенням смартфонів або причина криється в іншому, неясно. Про це повідомляють ЗМІ.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Так, восени 2017 року по всьому світу розлетілися фото і відео так званого "скелета дракона", знайденого в окрузі Чжанцзякоу на річці Янхе. У скелета, який дуже схожий на бутафорську підробку, були роги і дуже довге звивисте тіло, що досягло в довжину 18 метрів.

У серпні 2017 у соцмережах отримало широке поширення відео загадкової істоти, знятого на озері у провінції Юньнань. За інформацією автора відео, було знято місцеве чудовисько, схоже виглядом на шотландську Нессі.

На відео можна побачити щось, що утворює широкі кола в центрі озера, а потім у центрі кіл з'являється темний округлий об'єкт і майже відразу ж зникає. Все це супроводжується криками здивованих очевидців.

Відео з чимось, що пливе по озеру, було викладено на сайті мікроблогів Sina Weibo. Складно зрозуміти, що саме там пливе, але воно жене хвилі, а значить тіло під водою досить велике.

Критики припускають, що за монстрів Канаса приймають дуже великих тайменей (риба виду лососевих), які реально водяться в цьому озері і можуть досягати понад півтора метра в довжину.

Нагадаємо, як виявилося, укус комара може призвести до серйозних наслідків і навіть смерті. В Україні зафіксовано випадок зараження людей дирофіляріозом, який переносять ці жалкі комахи.

У Харкові за допомогою до медиків спочатку звернулася жінка зі скаргами на наявність пухлини в області грудної клітини. У ході хірургічного втручання та лабораторного дообстеження лікарі поставили відповідний діагноз.