Озброєний чоловік захопив заручників в закладі мережі швидкого харчування McDonald's неподалік від Лондона.

На південний схід від британської зловмисник озброєна людина захопила заручників в ресторані McDonalds біля торгового центру, повідомляє Daily Mail.

Наразі до місця інциденту стягнули правоохоронні органи. Поруч з комплексом чергують екстрені служби. Інші подробиці поки що не повідомляють.

На даний момент поліція перекрила ділянку, людей попросили не виходити на вулицю.



Очевидці повідомляють, що, імовірно, був інцидент з вогнепальною зброєю. Однак пострілів поки ніхто не чув.

Також повідомили, що початкова школа, розташована недалеко від місця події, попросила батьків заздалегідь забрати дітей.

Пізніше в ЗМІ з'явилась інформація, що зброя чоловіка, який влаштував напад, виявилася муляжем. Постраждалих немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Поліція поки що не коментує ситуацію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в Росії художник Олександр Боровий захопив в заручники родину з трьох осіб в багатоквартирному будинку на сході Москви.

На своїй сторінці в "Однокласниках" Олександр Боровий звинувачує в інциденті "чорних ріелторів" і державу, яка не змогла його захистити. Він попередив своїх друзів і користувачів в соцмережі, що буде відбивати у рейдерів своє житло зі зброєю в руках

В результаті він застрелив чоловіка. Жінку і дитину, що знаходилися в заблокованій квартирі, звільнили поліцейські в результаті штурму. Сам нападник, який завдав собі ножові поранення, був затриманий і госпіталізований. За попередніми даними, приводом для атаки послужила суперечка про частку квартири.