Фаворитом фінального матчу Ліги чемпіонів букмекерські контори вважають мадридський "Реал".

Відомо, що на перемогу "вершкових" приймаються ставки з коефіцієнтом 2.25. А ось на перемогу "Ліверпуля" - 3.10.

Реал - нічия - Ліверпуль

2.26 х 3.80 х 3.10

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Так, фінал Ліги чемпіонів стартує о 21:45 на НСК "Олімпійський". Подивитися матч можна на Контрактовій площі на великому екрані.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією Держприкордонслужби, в Україну прибули майже 10 тисяч футбольних вболівальників. Сьогодні прикордонники зустрічають основний потік чартерів з уболівальниками.

Основний потік фанатів припадає на київські аеропорти. Також вболівальники прибувають до аеропортів Львова, Одеси, Харкова та Івано-Франківська і через пункти пропуску на кордоні з країнами ЄС.

У відомстві також повідомили, що шістьох іноземних громадян не пустили в Україну. Також більш ніж до 200 осіб вжиті часткові рішення про пропуск через кордон.

Проведення фіналу ЛЧ в Києві принесло місту чимало незручностей. Перш за все, з труднощами зіткнулися автомобілісти: по всьому місту величезні затори на додаток до ремонтів і перекриття ряду київських вулиць. Так, через відкриття фан-зони на Хрещатику перекрили головну вулицю столиці з 14 травня по 30 травня.

До фіналу Ліги Чемпіонів у Києві тимчасово обмежать або заборонять рух громадського транспорту на низці центральних вулиць у 1,5-кілометровій зоні навколо НСК "Олімпійський" та інших локацій спортивних подій.

Додаткові проблеми фінал несе тим жителям міста, які живуть у транспортному периметрі НСК "Олімпійський" – там можна буде проїхати тільки на підставі паспорта і прописки. Без відповідних документів заїхати в цей транспортний периметр буде неможливо.

Як повідомляв портал "Знай.uа" тисячі вболівальників приїхали до Києва подивитися фінал Ліги Чемпіонів-2018. Фанати "Реала" та "Ліверпуля" поділилися своїми враженнями від України та більшість відгуків не радує. По кишені іноземцям виявилися хіба що продукти – ті значно дешевше, ніж за кордоном, а ось зняти квартиру за помірною ціною здавалося практично нереальною справою. Дехто шукав апартаменти вчора до пізньої ночі.