На північно-заході Уганди пасажирський автобус зіткнувся з трактором і вантажівкою. В результаті аварії загинули 48 чоловік. Про це повідомляють місцеві засоби масової інформації.

За словами представника Міжнародного комітету Червоного Хреста в Уганді Ірен Накасіїта, серед загиблих пасажирів автобуса було 16 дітей.

"Число загиблих в даний час складає 48 осіб, у тому числі 16 дітей", - йдеться в повідомленні Червоного Хреста в Уганді.

Аварія сталася в ніч з п'ятниці на суботу. Там пасажирський автобус, що прямував з міста Ліра в столицю Уганди Кампала, врізався в трактор, який рухався по зустрічній смузі з вимкненими фарами. Після цього автобус розвернуло і він врізався у вантажівку з причепом, якв перевозила пиво.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

У поліції також зазначили, що жахлива дорожньо-транспортна пригода сталася в районі населеного пункту Кірьандонго, приблизно в 220 кілометрах на північ від столиці Уганди Кампали.

Крім загиблих, кілька учасників ДТП були серйозно травмовані, їх госпіталізували в лікарню. На місце аварії вирушила рятувальна група і поліція, вони з'ясовують причину зіткнення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в Сполучених Штатах Америки фура рознесла шкільний автобус в друзки. Вантажівка протаранила шкільний автобус, в американському штаті Вісконсін. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали близько 20 осіб.

У повідомленні місцевої поліції мовиться, що в салоні шкільного автобуса перебувало 33 особи. Відомо, що четверо школярів отримали серйозні травми, двоє з яких доставили в лікарню на медичному вертольоті. За словами представника одного з медичних закладів, зараз одна людина перебуває в критичному стані.

Як повідомляє місцева влада, водій вантажівки не впорався з керуванням і протаранив шкільний автобус, який зупинився на узбіччі з-за технічних проблем.