Фотомодель Вікторія Одинцова опублікувала в Instagram провокаційний знімок з Флоренції, Італія. 24-річна росіянка постала в мереживній білизні чорного кольору. На знімку Одинцова зав'язала голову рушником.

"Чудовий травень", – зазначила в описі до фотографії Вікторія.

Шанувальники Одинцової здивувалися її красивій фігурі: вони позитивно оцінили тонку талію і пишні сідниці дівчини. Фотографія росіянки отримала майже 180 тисяч лайків через добу після публікації.

"Чарівна дівчина в чарівному місті", "Фантастика", "Сліпуча", "Квітка Флоренції", "Неймовірний кадр", "Супер", "Краса", "Неймовірна", "Карколомна дівчина", "Казкова білизна", "Красуня", "Ідеально", "Чорт візьми, чудово", – пишуть в коментарях шанувальники Одинцової.

Для довідки відзначимо, що Вікторія Одинцова – російська модель, зірка Instagram. Дівчина не втомлюється радувати мільйонів передплатників ефектними фотографіями своєї прекрасної фігури. Не чужа їй і пристрасть до провокацій – знімок, на якому вона без страховки звісилася з даху хмарочосу в Дубаї, справив фурор в мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Коли Вікторія була студенткою, її помітив відомий фотограф Олександр Маврін, що спеціалізується на еротичних фото. Він запропонував Вікторії довгострокове співробітництво і порадив підкоригувати зовнішність за допомогою пластичних хірургів. Дівчина збільшила груди і губи, що кардинально змінило її образ.

Виснажливими спортивними тренуваннями вона довела своє тіло до досконалості і повністю виправдала надії свого протеже, ставши провідною моделлю агентства MAVRIN models.

Влітку 2015 року Вікторія потрапила на обкладинку знаменитого чоловічого журналу Playboy. Ця фотосесія в стилі кантрі відразу прославила Одинцову і стала потужним поштовхом у її кар'єрі. Її стали охоче запрошувати провідні світові фотографи, а за дівчиною міцно закріпилася репутація моделі, що не боїться сміливих експериментів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка "Дому-2" Вікторія Боня зізналася, що з нею творить новий коханець.