На опублікованих знімках на тілі Кара Делевінь не залишилося нічого, крім панчох, черевиків і чорного пальто, яке підкреслило образ фатальної напівоголеної жінки.

В Instagram-акаунт Кара Делевінь завантажена серію фотографій, на яких актриса вразила своїх численних фанатів практично "голими" знімками. Роздягнувшись майже догола, Кара знялася в чуттєвій чорно-білій фотосесії, оголивши свої груди і зону бікіні. Багато фанатів Делевінь відзначили, що їй варто було позбутися пальто, яке ідеально пасувало до її образу, але закривало найцікавіші місця британській красуні.

На опублікованих знімках Кара Делевінь також постала абсолютно голою, прикриваючи свої причинні місця шубою. Найбільш пікантним знімком з цієї фотосесії стала фотографія, на якій Кара, сидячи на столі без трусиків, прикрила груди напівпрозорою шаллю. Менш ніж за чотири години знімки оголеної Делевінь набрали понад мільйон лайків.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав, що Кара Делевінь і Періс Джексон продемонстрували почуття на людях. Дочка Майкла Джексона Періс і скандально відома модель Кара Делевінь більше не приховують своїх почуттів. Ще недавно журналісти приписували їм роман, але все це були лише чутки. А днями вони неофіційно підтвердили свої відносини, поцілувавшись в людному місці.

Так, знаменитості потрапили в об'єктиви папараці під час зустрічі з другом Кари і хрещеним батьком Періс, відомим актором Маколеєм Калкіним. Просто на вулиці, неподалік від бару дівчата не ховаючись від камер, проявяли симпатії одна до одної, а потім почали цілуватися і обніматися. Схоже, хресний Періс Джексон схвалює її відносини з супермоделлю Карою Делевінь.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Слід зазначити, що Кара Делевінь не приховує свою бісексуальність. Модель і раніше мала стосунки з жінками, останній довгий роман у неї був зі співачкою St Vincent. А ось для Періс це буде перший такий досвід. У дочки Джексона було кілька романів з чоловіками, і вони завершилися невдачею.