Напередодні презентації нового флагмана Lenovo Z5 віце-президент компанії Чанг Ченг (Chang Cheng) продовжує інтригувати новими подробицями про роботу пристрою.

Про це повідомляють ЗМІ.

Схоже, флагман претендує на звання найбільш автономного смартфона. Спочатку нам розповіли, що він зможе пропрацювати від одного заряду акумулятора 45 днів в режимі очікування. А тепер Ченг заявляє, що Z5 буде працювати навіть при повністю розрядженій батареї.

Навіть якщо смартфон покаже 0% заряду, він не вимкнеться, як це зазвичай і відбувається. Ви зможете розмовляти ще 30-60 хвилин.

А це можливо?

У Lenovo не пояснили, яка суперсила дасть флагману таку автономність, але, швидше за все, справа в літій-іонних батареях, які ніколи не розряджаються до кінця. В іншому випадку вони не змогли б заряджатися.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Мабуть, при розрядженому акумуляторі пристрій перейде в режим екстреної економії енергії. Крім того, буде оптимізована робота програмного забезпечення, що допоможе заощадити витрата енергії. Можливо, економити заряд дозволить і процесор Snapdragon 845.

Що ще?

Очікується, що новинка отримає екран, який займає 95% передньої панелі, до 4 ТБ вбудованого сховища і просунуту подвійну камеру з функціями штучного інтелекту.

Презентація "унікального" смартфона запланована на 14 червня.

Варто відзначити, що раніше віце-президент Lenovo Group Чанг Ченг на свій сторінці в Weibo заявив, що прийдешній флагманський смартфон під назвою Lenovo Z5 з величезним безрамковий екраном отримає цілих 4 ГБ вбудованої флеш-пам'яті.

За словами керівника Lenovo, цього обсягу пам'яті буде достатньо для зберігання 1 млн фотографій, 2000 фільмів у дозволі HD і 150 тис. нестиснутих музичних композицій.

Доцільність наділення смартфонів таким об'ємом флеш-пам'яті залишається під великим питанням, однак це знову доводить, що можливості смартфонів нічим не обмежуються. Зрозуміло, що здвоєними камерами, безрамочностью та іншими модними фішками зараз вже нікого не здивуєш, і виробники шукають інші способи виділиться.

Ціна залишається невідомою, однак Smartisan R1 з 1Тб просять вражаючі 1400 доларів. Даних про ціну Lenovo Z5 поки немає, зате Чанг Ченг підтвердив вихід новинки в наступному місяці.

LENOVO Z5

Нагадаємо, раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Lenovo запатентувала ноутбук-розкладачку.