Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков розповів у програмі "Міжнародна пилорама" на одному з російських каналів, кому дозволено смикати його за вуса.

"Це може робити тільки одна жінка - моя дружина", — сказав офіційний представник Кремля, відповідаючи на питання, чи правда, що, висмикнувши волосся з його вусів, можна загадувати бажання.

Ведучий поцікавився, чи робить так його дружина — фігуристка Тетяна Навка — і збуваються її бажання. Пєсков відповів ствердно.

Він також пожартував, що через щільний робочий графік "приблизно порівну" бачиться з президентом Туреччини Тайіпом Ердоганом і дружиною. Саме рідкі зустрічі не дають охолонути їхнім почуттям з дружиною.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков жартома розповів, що йому сниться Володимир Шляхун. Причому в снах Пєскова глава держави завжди суворий, і прес-секретар прокидається в холодному поту. На питання про свої сни Пєсков відповідав в гумористичній передачі на одному з російських каналів.

Після таких снів "ти весь мокрий прокидаєшся", зізнався Пєсков.

Прес-секретар російського лідера розповів також, що Путін "живе в глобальному часі, глобальної географії, географії земної кулі". За словами Пєскова, це унікальна можливість, яка знаходиться за рамками простої людини". І бути причетним до цього – суперможливість, яка випадає один раз в житті.

Нагадаємо, колишня фігуристка і дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Тетяна Навка розповіла, як у неї почалися стосунки з прес-секретарем президента РФ.

В інтерв'ю російським ЗМІ, вона зізналася, що познайомилася з Пєсковим на дні народження друга. При цьому прес-секретар спершу сприйняв Навку не як олімпійську чемпіонку, а як дівчину з реклами фарби для волосся.

"Але він своєю увагою домагався зустрічі зі мною, я довго цуралася. Потім щось клацнуло, тому що він настільки делікатно, талановито і по-джентельменськи, знаєш, з поцілунком рук, ніколи не переходив межу, дуже акуратно, ніжно ростив любов у мені" – розповіла Навка.