Юнак з Норвегії, який прилетів у Київ до Києва на фінал Ліги чемпіонів, був оголошений у розшук, після того, як його друзі в неділю, 27 травня, повідомили про його зникнення. Поліції довелося півдня шукати іноземця. Про це повідомляє Сегодня.

Розшукуваний поліцією норвезький вболівальник знайшовся в Голосіївському районі столиці. Як розповіли в поліції, в чергову частину зателефонував киянин, який заявив, що знайшов вболівальника в стані алкогольного сп'яніння біля станції метро "Кловська". Щоб з гостем столиці нічого не сталося, він забрав іноземця до себе додому.

На вулицю Героїв Сталінграда одразу прибув наряд патрульних поліцейських, які доставили розшукуваного в Печерське управління поліції.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нас таких місцевих після випускного хоч косою коси", - сміються в Мережі українці, дивлячись на надане копами фото іноземця.

І справді, юнак з Норвегії, м'яко кажучи, виглядає не старше випускника.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві поліція зареєструвала 26 інцидентів з участю іноземних уболівальників, які прибули на фінальний матч Ліги чемпіонів. За даними прес-служби відомства, на даний момент відкрито 15 кримінальних проваджень.

Серед 15 кримінальних проваджень відзначено 10 крадіжок, три випадки хуліганства і два шахрайства. Також було складено два адміністративні протоколи відносно іноземних громадян за ДТП без постраждалих і розпивання алкогольних напоїв поблизу готелі в Дарницькому районі Києва.

Інші зареєстровані події носять інформаційний характер, зазначили в поліції.

Нагадаємо, в Києві ввечері, 24 травня, невідомі в масках напали на вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль", які приїхали в українську столицю на фінал Ліги чемпіонів. Фани отримали порізи і рани голови та шиї. Про це повідомляє видання Mirror.

Відзначається, що поліція затримала двох нападників, а також одного вболівальника "Ліверпуля".

За даними джерела, інцидент стався в одному зі столичних ресторанів. Група з 20 хуліганів в масках атакувала уболівальників "Ліверпуля", які перебували в закладі. Вони кидали в англійських фанатів столи і стільці.