Сьогодні, 27 травня, близько 11:10 в квартирі по пр. Миру в Інгульському районі жінка виявила мертвими своїх батьків, про що повідомила медиків та поліцейських, передає УНН із посиланням на прес-службу ГУ НП у Миколаєвській області.

Як повідомили у прес-службі, тіла 80-річної домовласниці та її 82-річного чоловіка мали зовнішні ознаки насильницької смерті.

Причину смерті подружжя встановить судово-медична експертиза. Зараз співробітники поліції проводять першочергові слідчі дії. Слідів проникнення до житла не виявлено. Порядок речей у квартирі не порушений.

Слідчими Інгульського відділу поліції проводиться розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”, під час якого будуть встановлені усі обставини події. Санкція зазначеної статті передбачає до п’ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше "Знай.ua" писав про те, що два точних постріли повалили на смерть нардепа від Батьківщини.

У четвер, 24 травня, вбили депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина", колишнього заступника міського голови Анатолія Бондаренка Сергія Гуру. Про це повідомляють ЗМІ. Згідно з інформацією, НП сталася під час нападу невідомого на офіс партії "Черкащани".

Охоронець Гури намагався відстрілюватися від зловмисника з травматичної зброї, однак той дістав гранату. За свідченням охоронця Гури Володимира, якийсь Микола Гончар зробив два постріли в район грудної клітки та голови Гури.

Нагадуємо також, що путінські хакери атакують Україну через VPNFilter

Росія готує Україні хакерську атаку вірусом масового ураження "VPNFilter". Про це повідомив начальник Департаменту кіберполіції Національної поліції України.

За його словами, в даний час об'єднані можливості криміналістичного аналізу шкідливого програмного забезпечення, наявні в Департаменті кіберполіції Нацполіції та СБУ, вже задіяні для нейтралізації прихованої мережевої інфраструктури зловмисників.

Також російські військові затримали в Азовському морі два судна - під болгарським і турецьким прапорами. Про це повідомив в Facebook журналіст, редактор видання BlackSeaNews і керівник проекту "Майдан закордонних справ" Андрій Клименко.

Він нагадав, що 23 травня о 21:00 втратила чинність попередження РФ про закриття військовими району Азовського моря на південь від Бердянська в зв'язку з навчаннями і стрільбами.