Велика частина жінок відчуває обурення, коли бачать, як їхні обранці витрачають увесь вільний час на відеоігри. Проте таке захоплення може мати і корисну дію. Зокрема, чоловіки, які грають у відеоігри, краще орієнтують на місцевості і можуть швидше дійти до кінцевої точки маршруту. Про це повідомляють ЗМІ.

За словами вчених, результати виведено на основі дослідження, проведеного серед студентів. Спочатку вчені хотіли дізнатися, хто краще орієнтується на місцевості – чоловіки чи жінки.

68 учасників експерименту повинні були пройти лабіринт після того, як їм дозволили це зробити на комп'ютері. Перед початком дослідження людей запитали про їх настрій, чи грають вони у відеоігри і яку стратегію будуть застосовувати для досягнення мети.

Крім звичайного лабіринту, вчені запропонували учасникам пройти ще один шлях, який мав дерева і кущі. Вчені хотіли подивитися, чи будуть використовувати рослини як орієнтири.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як і очікувалося, чоловіки з більшою ймовірністю використовують орієнтири і в середньому досягають своєї мети швидше, ніж жінки. Навпаки, жінки-учасниці з більшою ймовірністю слідували по доглянутим маршрутами і блукали.

У результаті дослідження вчені встановили, що чоловіки, які грають у відеоігри, швидше знаходили правильний шлях і досягли пункту призначення ефективним методом.

Нагадаємо, існує думка, що капустяна дієта - одна з найбільш простих і доступних, особливо, якщо дотримуватися її влітку, коли молодою капустою буквально завалено прилавки ринків і супермаркетів.

Є кілька варіацій капустяної дієти. Але в будь-якому випадку вона залишається ефективною і дозволяє схуднути на кілька кілограмів за два тижні. Також, людина, яка худне, може нарешті зрушити вагу з "мертвої точки" за допомогою цієї дієти, якщо вона встала і ніяк не знижується, незважаючи на зусилля.

Із капусти можна варити суп на овочевому бульйоні або капусняк із буряком, а також суп-пюре з брокколі або цвітної капусти. Ці перші страви можуть виступати альтернативою свіжого салату з капустою.

Дивіться сюжет про здоров'я

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", вчені назвали людей, які ризикують померти рано.