Популярна російська виконавиця Ольга Бузова присвячує більшу частину життя роботі. Можливо, через занадто напружений графік і відсутність часу для відпочинку організм дівчини втомився, що негативно позначається на її зовнішності.

Останнім часом шанувальники співачки почали помічати на її знімках явні ознаки облисіння. Коли Ольга Бузова робить певну укладку, в очі починає кидатися серйозна проблема співачки з волоссям, яке, до того ж, ніколи не були особливо густими і пишними.

Виконавиця, яка приїхала на гастролі в Уфу, виклала знімок, зроблений в номері готелю, на свою сторінку в соцмережі Instagram. Уважні підписники помітили, що приховувати факт випадіння волосся стає все важче, оскільки область лоба у зірки практично "гола". Деякі фолловери настійно рекомендують Бузовій звернутися до лікарів, поки не стало надто пізно, і ситуацію ще можна виправити.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що спів Бузової спровокував божевілля фанатів. Концерт Ольги Бузової закінчився бійками і масовими травмами – фанати намагалися прорватися до співачки і розгойдували її автомобіль. Крім того, були сутички з поліцією. Сама співачка насилу змогла виїхати з концертного майданчика. В місті в цей момент спостерігалися пробки. Про це повідомляє сама співачка в Instagram.

Те, що відбувалося після виступу Бузової, "неможливо описати словами". Фанати кричали: "Оля, ти дуже круто співаєш!", "Верещали і мало не розібрали Бузову на сувеніри". Бузова дарувала свої диски і робила селфі з охочими.

Коли співачка залишала майданчик, шанувальники вишикувалися вздовж дороги. За машиною Бузової в цей момент їхали поліцейський автомобіль і швидка допомога. Директор артистки заявив, що без їх допомоги команда Бузової не змогла б поїхати. Спочатку артистка хотіла вийти через торговий центр, але шанувальники заблокували двері.

Водій автомобіля Бузової переживав, що фанати перевернуть машину. Пізніше Бузова розповіла, що дуже хотіла зробити більше фото з шанувальниками, але з-за тисняви відмовилася від цієї ідеї. За словами співачки, вона бачила, що "на задніх рядах люди вже стояли і плакали".