Початок літа несе дуже різні прогнози для кожного знака Зодіаку. Для деяких цей тиждень може принести істотні зрушення в кар'єрі, а ось для деяких це може обернутися звільненням. Читайте гороскоп на неділю 28 травня - 3 червня 2018 для всіх знаків Зодіаку в нашій статті.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Овен

Цей тиждень дуже сприятливий для роботи по дому або на дачі. Постарайтеся зробити свій будинок більш комфортним і затишним, зараз це вам цілком під силу. До того ж, якщо ви будете працювати разом із сім'єю або коханою людиною, це допоможе вам зміцнити ваші відносини.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Телець

На цьому тижні вам доведеться дуже багато спілкуватися. Не виключено, що ви відновите відносини зі старим другом або знайомим. До того ж нові знайомства вам допоможуть в майбутньому, тому не уникайте їх.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Близнюки

Цей тиждень буде дуже насичена різними подіями, які вимагатимуть від вас високої концентрації. Що на роботі, що вдома не відволікайтеся на дрібні справи, а вирішуйте тільки дійсно важливі. Будьте максимально уважні до своїх справ, адже будь-яка помилка може мати вкрай негативні наслідки для вас.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Рак

На початку тижня вас очікує поїздка, яка принесе багато нових знайомих. Будьте уважні з транспортом, якщо є можливість не брати власний автомобіль - виберіть краще автобус або ж поїзд. Адже не виключені поломки вашого транспорту, які спричинять за собою істотні фінансові витрати.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Лев

Намагайтеся уникати гучних компаній і проведіть час наодинці з собою. Вам критично необхідні спокій і тиша, щоб розставити пріоритети і визначитися, куди рухати в житті далі. І це стосується не тільки роботи, але й особистого життя.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Діва

На роботі вам доведеться активно боротися за місце під сонцем. Будьте максимально уважні до виконання робочих обов'язків, а також в спілкуванні з колегами. Тримайтеся осторонь від пліток і будь-яких коаліцій на роботі, адже це може безпосередньо негативно вплинути на вас.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Терези

Цей тиждень для вас буде особливо видатним. Якщо ви давно йшли до якоїсь мети, то вже в кінці тижня зможете насолодитися результатом своєї праці. Або ж ви можете помітити суттєві зрушення на шляху до чогось нового. Якщо ж ви тільки подумує про зміни, то спробуйте на цьому тижні зробити перший крок. Ви відчуєте в собі сили і вам обов'язково все вдасться.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Скорпіон

Початок тижня сприятливий для великих покупок - автомобіля, нерухомості або побутової техніки. Тому це вигідний час для будь-яких інвестицій. У майбутньому ви обов'язково отримаєте від них істотний прибуток. А ось від кредитів або позик - краще відмовитися. Також не беріть у борг гроші самі і не давайте в борг комусь, адже є велика ймовірність того, що ви ці гроші втратите.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Стрілець

Тиждень буде дуже спокійним на роботі. Ви не будете мати справу з суперечками і конфліктами. Приділіть більше уваги спілкуванню з колегами і налагодженню спілкування з керівництвом. Це може позитивно позначитися на вашому іміджі.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Козеріг

Ваше особисте життя істотно пожвавиться. Ви і самі по собі будете більш емоційними і романтичними на цьому тижні. Тому не бійтеся робити перший крок або запрошувати на побачення того, хто вам подобається.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Водолій

На цьому тижні вам вдасться те, що раніше здавалося просто неможливим. Відмінний час для наведення порядку в будинку, на роботі і в думках. Проведіть один день без галасливих компаній і друзів і спробуйте зосередитися лише на власних потребах. Рішення, яке ви приймете в такій обстановці - обов'язково принесе позитивні зміни у ваше життя.

Гороскоп на тиждень 28 травня - 3 червня - Риби

Для вас особливо вдалим буде кінець тижня. Вам посміхнеться удача в якійсь справі або ж ви виграєте в лотерею. Не уникайте спілкування з друзями і колегами, адже ви зможете таким чином налагодити відносини і поліпшити свій власний імідж.

Раніше портал "Знай.ua" писав, які 4 знака Зодіаку незабаром знайдуть неземне щастя.