У Москві відбулася церемонія вручення премії РУ.ТВ. На захід прийшла популярна ведуча телепередачі "Дом-2" Ксенія Бородіна та її старша дочка Маруся. Знаменитість поділилася своїми враженнями про це свято.

Бородіна опублікувала в Instagram нові фотографії з Марусею, які зроблені на урочистому заході. Далеко не всім користувачам припали ці знімки по душі. Шанувальники облаяли Ксенію Бородіну за вульгарний вигляд старшої дочки. На думку багатьох, дівчатка її віку не повинні виглядати настільки зухвало.

"Маруся від природи є дуже симпатичною. Навіщо псувати дитину червоною помадою. Вона в житті ще встигне нафарбувати губи. Не потрібно позбавляти дитину дитинства. Червона помада є явно зайвою, Маруся на фото на себе не схожа", – заявили фанати.

Знайшлися й ті, хто підтримав Бородіну. Справжні шанувальники радять телеведучій не звертати уваги на критику, а злостивцям поставити композицію співачки Бьянки під назвою "Хейтери". Підписники нагадали, що приходити на подібні заходи не нафарбованими вважається поганим тоном.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що в родині Бородіної сталася страшна трагедія. В Грузії у віці 78 років помер батько телеведучої Ксенії Бородіної. Кім Амоєв помер 14 травня після важкої хвороби. Як повідомляє телеграм-канал Super, стан Амоєва різко погіршився кілька місяців тому — після смерті його брата.

За інформацією ЗМІ, Ксенія не часто спілкувалася зі своїм біологічним батьком. Після розлучення її мама Марія вийшла заміж за італійського бізнесмена. За два місяці до смерті Кіма Амоєва Ксенія разом зі своїм чоловіком відвідала батьківщину батька — Грузію.

Батька Ксенії Бородіної в ЗМІ часто називали кримінальним авторитетом. Телеграм-канал повідомляє, що йому приписували спорідненість зі славетним злодієм в законі Дідом Хасаном, на поминках якого у 2013 році Кіма Амоєва затримали співробітники поліції, але незабаром відпустили.