"Практика - система координат, що дає кожному свободу дій, свободу вибору життєвого шляху", - за таким принципом вже багато років живе Дарина Фрейн. Вона - духовний практик, засновник центру саморозвитку INAE SPACE і автор концепції світосприйняття Нанте-Намара.

"Я окрила в собі практику в 18 років, і за 13 років перетворила уривчасті знання, бачення і інсайти в повноцінну концепцію світосприйняття і методику навчання", - відзначає вона.

На думку фахівця, практично кожен наш день наділений певним змістом, розгадавши який можна отримати ключ до гармонії і стати значно ближче до своїх цілей. Наприклад, на найближчий тиждень установки від Дарини Фрейн наступні:

28.05 День збору інформації

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Звертайте увагу на те, що говорять люди поруч з вами, яка інформація приходить із зовнішнього світу, новин, соціальних мереж. Сьогодні все це - важливо для вас, і вашого майбутнього. Намагайтеся аналізувати все те, що може стосуватися вашої роботи і життя в цілому. Правильні рішення прийдуть від розуміння процесів, які відбуваються в світі, країні і поряд з вами.

29.05 День перетину шляхів

Сьогодні Всесвіт направить до вас людей, яких ви давно не бачили, або бачили, але не помічали. Наш світ складається з тих, з ким ми спілкуємося - і як тільки ми перестаємо пускати в наше життя нових людей і їх історії - на жаль, духовне зростання сповільнюється. Тому сьогодні намагайтеся бути відкритими новим знайомствам.

30.05 День споглядання

Чи не помічали, ми вчимося бути максимально багатозадачними. Одночасно виконувати по 3-4 процесу, чому б явно заздрив Юлій Цезар. У давньоримські часи це здавалося унікальним, тоді люди жили в повільному світі, але у нас близько 20 років тому відбулося прискорення часу і процесів, і тепер потрібно встигати. І 3-4 процесу - мало. 5-6 - так. Я за багатозадачність і розвиток, за те, щоб навчати свій мозок працювати швидше. Але періодами потрібно розвантажувати підсвідомість. Спробуйте сьогодні знайти час, і просто сісти і поспостерігати за тим, як вирує життя. Присвятіть півгодини споглядання і це дасть розуміння себе, і корисні ідеї, які у вічній суєті не приходять до нас.

31.05 День рішучих відповідей

Дуже погана штука - не обговорені діалоги. Це коли, наприклад, у вас є колега, який постійно спізнюється, а від нього залежить ваша робота. Або один, який постійно скаржиться вам. Ми звикли терпіти, тому що сподіваємося, що люди самі зрозуміють свої недопрацювання. На жаль, не зрозуміють.

Сьогодні важливо ставити людей на місце і відкрито говорити їм те, що ви думаєте. Так ми вчимо систему цього світу - як потрібно з нами спілкуватися. При правильних відповідях - неприємних людей у вашому житті стане менше.

1.06 День пригод

Ось сьогодні потрібно розслабитися і довіритися Миру. Прийняти дивне запрошення, погодитися на авантюру. Розумієте, коли ми живемо в збудованому нами ж світі ідеального таймінгу - це позбавляє нас особливої ​​енергії, яку дають нелогічні, відчайдушні і ризиковані вчинки. Тому - час пригод :)

2.06 День пошуку себе

Будь-яке духовне знання починається з повного прийняття і розуміння себе. Як тільки ми приймаємо свої сильні сторони і свої недоліки - ми починаємо працювати над їх усуненням. Складність в тому, що в інших людей ми відразу бачимо те, що потрібно виправити. У себе набагато складніше, так чи інакше, ми себе любимо. Сьогодні весь світ і люди навколо стануть відображенням ваших недоробок. І якщо ви будете уважні - то зможете наочно побачити все те, що потрібно міняти, і навіть механіку цих змін.

3.06 День активних практик

Сьогодні обов'язково - пробувати будь-які методики саморозвитку, вивчати те, що вам цікаво. Здавалося б - ми все так зайняті, і так мало вихідних. А ось спробуйте знайти для практик - 10 хвилин в день. Це навіть менше, ніж новий епізод улюбленого серіалу. З цього дня пробуйте приділяти 10 хвилин саморозвитку. І кожен день-додавайте 2 хвилини. І ви здивуєтеся, наскільки швидко це увійде в звичку і поміняє ваш графік. У вас з'явиться вільний час і встигати ви станете все, що запланували.

Дивіться: Як стати екстрасенсом ?, - Дарина Фрейн

Як повідомляв портал "Знай.ua", астрологи опублікували найточніший гороскоп для всіх знаків зодіаку.