Не всі іспанці радикально налаштовані проти українця.

Іспанський проект Mulberry Media створив відеоролик, в якому не тільки підтримали Романа Зозулю, але й спробували пояснити іспанським шанувальникам футболу, що український футболіст не є неонацистом. У відео розповідається, як Роман допомагає української армії в боротьбі з проросійськими терористичними бойовиками на Донбасі, відзначає його волонтерську діяльність, а також пояснюється, що герб України, який був зображений на футболці Зозулі під час його приїзду в Іспанію, є символом України, а не якогось військового підрозділу.

Що стосується нинішньої ситуації футболіста, то з великою часткою ймовірності Роман не буде повертатися в "Райо Вальєкано", вболівальники якого негативно зустріли Зозулю.

Повідомляється, що одним з виходів із ситуації для форварда може бути запит до ФІФА, щоб отримати дозвіл на реєстрацію гравця в одному з чемпіонатів, які розігруються за системою весна-осінь. Таким чином, можна буде вважати, що він зареєстрований у новому сезоні 2017 року та не перевищив ліміт на переходи.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Більше цікавих спортивних новин на порталі GAMEBET.NEWS