Повне ім'я підозрюваного в організації замаху на російського журналіста Аркадія Бабченко - Борис Герман. Він є виконавчим директором українсько-німецького СП "Шмайсер"

Про це повідомив адвокат підозрюваного Євген Солодко на своїй сторінці в Facebook.

За словами юриста, Борис Герман – керує єдиним недержавним підприємством з виробництва зброї в нашій країні.

Підприємство "має давні виробничі відносини з Міністерством оборони". Саме оптика СП "Шмайсер" стоїть на гвинтівках наших снайперів, підприємство модернізує і створює найпотужніші снайперські комплекси на базі існуючого армійського озброєння.

Також відомо, що за освітою Борис Герман юрист. За словами адвоката, Герман відомий своєю волонтерською діяльністю для потреб АТО.

Та, як відомо, адвокату належить захищати свого підзахисного, тому нічого дивного, що Євген Солодко змальовує Бориса Германа в найгарніших фарбах.

Однак, в мережі з'явилась інформація й іншого плану. Виявляється Борис Герман пов'язаний із Медведчуком.

Поки всі ламають голови, хто ж цей загадковий Борис Герман зі Шмайсера, який замовив вбивство російського журналіста...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Posted by Анафема on Thursday, 31 May 2018


Як повідомляв портал "Знай.ua", Київський суд назвав ім'я організатора замаху на Аркадія Бабченко, який раніше згадувався тільки як "громадянин Г."

Передбачуваного організатора замаху на журналіста Аркадія Бабченко звуть Б. Л. Герман. Про це йдеться в повідомленні Шевченківського районного суду Києва, який розгляне клопотання про його арешт. Повне ім'я підозрюваного суд не повідомляв.

Також раніше повідомлялось, що справу про замах на Бабченка перекваліфікують на теракт, розслідуванням займеться Служба безпеки України (СБУ).

Служба безпеки України оголосила про підозру організатору вбивства журналіста російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка.

За даними СБУ, мова йде про статтю 258 (теракт) Кримінального кодексу.

Суд розглядає клопотання про арешт підозрюваного.

Документи щодо обрання запобіжного заходу Герману надійшли до Шевченківського суду Києва. Засідання призначили на сьогодні, 31 травня, на 17:30.

Повідомляємо, що судове засідання із розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відносно Германа Б.Л. призначено...

Posted by Шевченківський районний суд міста Києва on Thursday, 31 May 2018