Американський президент Дональд Трамп розчарувався в двотижневій роботі свого новоспеченого прес-секретаря Шона Спайсера і шукає йому помічника.

Про це повідомляє CNN, посилаючись на свої джерела.

Читайте також: Що стане з НАТО при Трампі?

Зараз Білий дім шукає підходящу кандидатуру на пост директора з комунікацій: два тижні Спайсер виконував його обов'язки, окрім обов'язків прес-секретаря. Тепер йому шукають помічника, щоб трохи знизити обсяги роботи і полегшити навантаження.

Спочатку за зв'язки з громадськістю повинен був відповідати Джейсон Міллер, секретар перехідної компанії Трампа, однак той відмовився працювати в Білому домі. Як пояснив сам Міллер, така робота йому не підходить, тому що йому необхідно більше проводити часу з рідними та близькими.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Білий дім спростував інформацію про пом'якшення санкцій щодо Росії.