Зростання "комуналки" б'є по кишені українців, стимулюючи шукати орендарів, навіть якщо здати можна тільки маленьку кімнатку: незручності можна пережити, а ось гроші зайвими точно не будуть, занадто велику частину сімейного бюджету з'їдають порожні метри.

Експерти повідомляють, що в Україні очікується ще більше подорожчання, адже через зростання мінімальної зарплати виріс і податок на нерухомість. В результаті ринок оренди заполоняють люди, яким просто потрібні гроші для оплати "метрів", ось тільки попит набагато менше, ніж пропозиція. Через тиск податків зменшуються реальні доходи, тому більшість орендарів якщо і з'їжджає, то тільки на квартиру дешевше: виходить замкнуте коло.

Читайте також: Киян змусили платити більшу комісію за комуналку

Експерти стверджують, що зниження вартості оренди очікувати не варто, вона і так не приносить власникам квартир істотних доходів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", якщо не брати до уваги такі туристичні міста, як Одеса, Львів і Київ, дуже часто люди здають квартири лише за вартість комуналки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще