Екс-депутат з України, кремлівська приблуда Ігор Марков, який втік у Росію, споганив пам'ять Героїв Майдану, цинічно пожартувавши, що Україні слід створити замість Небесної Сотні кремлівську сотню.

Жорстоке і недоречне висловлювання недалекого депутата прозвучало в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на одному з російських каналів-брехунів.

"Не дотягли вони трохи- треба кремлівська сотня, щоб була. У них є Небесна Сотня, зараз їм ще треба кремлівську сотню намалювати, розумієте? Для повного формату. Там, до речі, багато хто зараз хочуть туди потрапити для підвищення рейтингу. Але це як жарт", — грубо висловився Марков, просуваючи свою ідею як вигідний Москві політичний проект, у якого нібито є прихильники в Україні.

Відзначимо, Ігор Марков вперше вийшов на рівень загальнонаціональної політики у 2012 році, вигравши вибори у Верховну Раду по округу № 133 в Одесі. До цього він працював у міськраді (з 1998 року обирався в чотири скликання поспіль) і вів свій бізнес, бо був відомий в основному одеситам. Починав політичну кар'єру в партії "Трудова Україна" (раніше нею керував Сергій Тігіпко), потім створив свою політсилу "Батьківщина".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, екс-нардепа від Партії регіонів, прихильника "російського світу" Олега Царьова з радником президента РФ Володимира Путіна з економічних питань Сергієм Глазьєвим стало приводом для жартів у мережі.

Користувачів здивував зубожілий вид Царьова, якому відразу приписали серйозні проблеми з алкоголем.

"Схоже, дядько п'є, що не в себе. А взагалі-то він - спікер парламенту Новоросії, якщо хто забув", - сказано в коментарях.

Нинішній вигляд Царьова пов'язали з тим, що він приєднався до терористів на Донбасі.

"У цьому ОРДЛО є не алкоголіки? А то дивишся на їхні фотки і дії - все як на підбір клієнти нарколога або психіатра", - пишуть користувачі.

"А що сталося з ним? Він же начебто качок на всіх фото", - запитали деякі.

"Класичне люмпенское де**мо. Де в аптеці купити антивошь?" "Поліграф Поліграфович Шаріков встиг дати потомство", "Вони, виявляється, близнюки, тільки б*лають по-різному", " Е**іт-мадрит! Схоже, дядько п'є, шо не в себе", "Е**ть...колдырь...", "Два ко*ла", "Яка страшна пика особи", "Спився до їжаків", - коментують кадр користувачі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", народного депутата Верховної Ради України Антона Геращенка заочно заарештували в Москві. Його звинувачують в публічних закликах до здійснення терористичної діяльності. Сам законодавець уточнює, що мова йде про заклик фіксувати злочини РФ в Сирії.

За статтею, за якою його звинувачують, ("публічні заклики до здійснення терористичної діяльності, публічне виправдання тероризму або пропаганду тероризму з використанням ЗМІ та мережі Інтернет") Геращенко може опинитися за ґратами до семи років.