В окупованому путінськими бойовиками Донецьку жорстко розправилися з відомим і небезпечним бойовиком Василем Дмитровичем Сосненком (Дядя Вася).

Відомо, що так званий Капітан воював на передку з 2014 року, в тому числі на промзоні та в Пісках під Донецьком. Отримав багато "нагород" ДНР, в тому числі "Ленд Крузер" особисто від Захарченка. Числився в рядах НЗФ "Восток". Тим не менш "Дядю Васю" кинули на підвал УБОЗ ДНР, звинувативши в... шпигунстві для України. Про це пишуть українські ЗМІ.

Його подільники впевнені, що "МВС" дізналися, що у Сосненка з'явилися гроші, достатні для придбання квартири і зараз їх з нього вибивають.

Тим часом речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник оприлюднив інформацію Головного управління розвідки МОУ про те, що російські офіцери використовують підлеглих з числа алкоголіків і наркоманів в якості приманки для снайперів:

"Порушників направляють на передову з наказом обстрілювати позиції підрозділів Об'єднаних сил для виявлення снайперів в разі відкриття ними вогню у відповідь".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше на окупованій путінськими бойовиками території Луганщини з в'язниці звільнили засудженого в 2014 році українця. Відомо, що бойовики на досить довгий термін продовжили час ув'язнення. Про це розповів координатор з прав людини у Донецькій і Луганській областях Павло Лиснянський.

"Громадянина України, засудженого в 2014 році, якого НЗФ "ЛНР" незаконно утримував у місцях позбавлення волі, завдяки колективним діям міжнародного співтовариства вдалося звільнити", - зазначив Лиснянський.

Також він додав, що поки не може показати обличчя звільненого і розголошувати його персональні дані. Але згодом можлива прес-конференція.

Раніше він повідомляв, що у в'язниці на окупованій території знаходиться громадянин України, засуджений на три роки українським судом, термін ув'язнення якого закінчився два роки тому, але його продовжували незаконно утримувати у в'язниці "ЛНР".

Як повідомляв портал "Знай.uа" командування української армії допустило низку фатальних помилок під час бойових дій на Донбасі, цим самим відкривши ворогові чергову лазівку для вторгнення. Таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив колишній боєць ЗСУ, військовий експерт Arty Green.