Новий керівник Національної поліції Сергій Князєв вказав у декларації зовсім невелику кількість майна та заощаджень. А от у його дружини Вікторії Князєвої е-декларація виявилася набагато цікавішою

Про це повідомляє проект "Народне НАЗК". Князєв не вказував три роки поспіль у деклараціях, що в нього є дружина.

Читайте також: НАБУ викрило брехню в е-деклараціях чиновників

Згідно з реєстром нерухомості, вона придбала 2011 року дві сусідні квартири в селі Чабани Київської області. Їх площа становить 130 кв. м. Одне з помешкань вказано як спільна власність сім'ї.

Також у неї є нерухомість у Києві – дві квартири, які придбала у 2011 і 2013 році. Вже 2014 року вона придбала ще одну квартиру площею 63,1 кв. м у Вишневому Київської області за майже 40 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Згодом у її власності з'явилося помешкання в селі Крюківщина Київської області. Квартира площею 57,4 кв.м, яка коштує майже 31 тисячу доларів.

Після призначення Сергія Князєва на посаду керівника поліції Закарпатської області дружина вирішила придбати нерухомість в Ужгороді площею 100 кв. м. Згідно з оцінками, вона коштує майже 68 тисяч доларів. Крім того, в Закарпатській області Князєва придбала житловий будинок площею 48 кв. м і ділянку площею 0,2069 га. Згодом вона придбала ділянку площею 0,08 га, частина якої розташована в лісі, в селі Шаян Закарпатської області.

За місяць до переїзду Сергія Князєва до Києва у вересні 2016 року його дружина придбала земельну ділянку в Київській області. Вона розташована в селі Літочки, а площа її становить 0.1576 га. Згодом Князєва стала власницею 0,1118 га землі в селі Рожни. Також у селі Лук'янівка Київської області на неї записана ще одна ділянка.

Вікторія Князєва має у своєму розпорядженні великий автопарк. До нього входять Volkswagen Touareg 2013 року випуску, Mercedes-Benz E350 2010 року випуску і Mercedes-Benz Vito 2011 року. Загальна їх вартість оцінюється в 80 тисяч доларів.

Цікаво те, що, за даними реєстру юридичних осіб, Вікторія Князєва ніколи не займалася бізнесом.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, 8 лютого Кабінет Міністрів призначив Сергія Князєва керівником Національної поліції.