Український легкомоторний літак Cessna, на борту якого перебував народний депутат від Радикальної партії Юрій Чижмарь, розбився в польському аеропорту в Жешув-Яйонка.

Про це стало відомо завдяки повідомленню депутата Ігоря Мосійчука в соціальній мережі Facebook.

Так, аварія сталася вдень 9 червня. Всього в результаті аварії постраждали три людини, повідомляють місцеві ЗМІ. Зазначається, що депутат після аварії був госпіталізований. Про його стан здоров'я не повідомляється.

Інцидент стався під час посадки літака в аеропорту у Жешув-Яйонка. Через падіння літака аеропорт був змушений змінити графік деяких вильотів. Через кілька годин після інциденту робота аеропорту була повністю відновлена.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 9 червня в канадській провінції Альберта біля міста Ред Дір зійшов з рейок вантажний поїзд, що перевозив сиру нафту. Про це повідомляє місцева поліція. Правоохоронні органи повідомили, що з рейок зійшло сім вагонів. При цьому витік сировини відбувається лише одного з них.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Катастрофа обійшлася без жертв. Необхідності в евакуації місцевого населення також немає, адже аварія трапилася на безпечній відстані від найближчого населеного пункту в досить віддаленому районі.

На місці жахливої події працюють рятувальні служби, які ліквідують наслідки розлитої нафти і прибирають перекинуті вагони. У зв'язку з цим поліція перекрила рух на одній з доріг провінційного значення. Інформації про постраждалих не надходило. Також поки що точно не визначено шкоди флорі і фауні місцевості, в якій стався розлив сирої нафти.

Як повідомляв портал "Знай.uа" жахлива катастрофа сталася в Росії. В небі зазнав аварії легкомоторний літак, який працював на полях. Інцидент стався у Волгоградській області. За даними джерела, в результаті падіння повітряного судна пілот загинув.

"Сьогодні в районі селища Зоря зазнав аварії легкомоторний літак, який проводив запилення полів. Пілот, за попередніми даними, загинув", - повідомили в екстрених службах.

Обставини події уточнюються.