Погляньте на ці знімки дивних, ні на що не схожих істот, які ставлять сучасну науку в глухий кут.

Риба Федорцова

Роман Федорцов — моряк з Мурманська, який працює на траулері і веде один з найбільш дивних твиттеров в світі. У мережі його команди частенько потрапляють неймовірні, небачені ніде тварі. Ось ця, дивна риба-мутант взагалі не піддається ідентифікації.

Інопланетні похорони в Таїланді

Не тільки в Зоні 51 ходять чутки про інопланетне вторгнення. На цьому знімку зображений похорон страшного, не схожого ні на що існуюче в реальності створіння.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Морський монстр острова Гак

Роберт Ле Серрек лицем до лиця зіткнувся з монстром влітку 1964 року. Під час розважальної прогулянки на недавно купленому катері Ле Серрек помітив дивну фігуру, що тримається біля поверхні води. Він вирішив спустити з борту ліхтар і побачив змія неймовірних розмірів.

Таємниця в Індонезії

Тушу величезного морського звіра винесло хвилями на берег одного індонезійського острова. Прибулі на місце фахівці просто не змогли зрозуміти, хто перед ними. Швидше за все, це останки легендарного гігантського кальмара, описаного ще середньовічними моряками.

Монстр з Монте-Айленд

Перший скелет незвичайного створіння винесло на пляж Монте-Айленда в листопаді 1953 року. Тоді місцевих підняли на сміх, адже ніхто не здогадався зробити знімків. Але восени 2016 року на берег викинуло аналогічні останки дивної істоти.

Людина-козел

Згідно з міською легендою, вперше ця істота з'явилася в районі округу Прінс-Джордж у штаті Меріленд. Тоді ж по всьому штату прокотилася незрозуміла хвиля звірств: люди знаходили обезголовлених собак, а підлітки кілька разів були змушені рятуватися втечею від лякаючого створіння.

Новозеландське дещо

У 1977 році неподалік від узбережжя Нової Зеландії японський рибальський траулер Цуи-Мару підняв з води плезіозавра. На жаль, збереглася лише ось ця фотографія: рибалки були змушені викинути важенну тушу назад.

Раніше портал "Знай.uа" писав про диких середньовічних шлюбних традиціях.