У Сполучених Штатах Америки у місті Орландо чоловік викрав чотирьох дітей, через добу заручників знайшли мертвими.

За інформацією американських ЗМІ жертвами викрадача опинилися діти у віці 1,6,10 та 11 років. Відомо, що чоловік скоїв самогубство в туалеті.

За інформацією місцевих копів, двоє з убитих могли бути рідними дітьми стрілка.

Трагедія сталася після того, як подруга чоловіка зателефонувала до поліції та заявила про домашнє насильство. Гері Уейн Ліндсі, відбуваючи умовний термін за ряд злочинів, забарикадувався в будинку і відкрив вогонь по правоохоронцям, поранивши одного з них.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Святошинському районі Києва виявили молодого хлопця - шкуродера, який проживає в районі школи №13 (вул. Генерала Потапова, 3).

"Увага розшук !!! Знайомтеся: проживає в районі школи 13, малолітній утирок Ваня (там же і тусується). Вбиває тварин, скидає фото в інсту", - пишуть автори посту.

Відомо, що кілька днів тому малолітній садист жорстоко замордував кота, він відрізав голову, а знімками хвалився перед товаришами і на сторінках соцмереж.

"Він кота вбив: відрізав вуха, а потім і голову", - наголошується в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на Вінниччині двоє будівельників жорстоко побили ветерана АТО і змусили його викопати собі могилу. Інцидент стався в селі Сигнал. Про це розповів сам потерпілий Олександр Дяк.

"Я нещодавно повернувся з полігону. Потрібно якось годувати сім'ю, тому брався за будь-яку роботу. Знайомі запропонували піти на будівництво за 200 гривень у день. Грошей не так і багато, але куди діватися? Я погодився.

Працювали на об'єкті втрьох. Я цих хлопців, з ким довелося будувати, знаю тільки наочно. Одного з них звуть Сергій, псевдо — Дикий. Про другого нічого не знаю. Під час будівельних робіт у нас стався конфлікт. Вони дізналися, що я служив в АТО, і почали мене бити. При цьому один з моїх напарників постійно кричав: "Тебе в АТО не вбили? Так ми доб'ємо!", - розповів потерпілий.

Чоловіка поклали на землю і били ногами по обличчю. Потім дали лопату і змусили копати собі могилу. Коли він викопав яму, один з нападників накинув жертві на шию петлю і душив, поки той не втратив свідомість.