Уфологи в черговий раз намагаються довести, що НЛО продовжують стежити за людьми.

На відеохостингу YouTube на каналі UFO Institute дослідники непізнаних об'єктів розмістили відповідне відео. На відеоролику показані шокуючі кадри з Нью-Джерсі, де відразу два НЛО зависли в небі.

Повідомляється, що 10 червня 2018 року в американському штаті Нью-Джерсі в невеликому місті Паулсборо місцеві жителі жахнулися, коли в нічному небі помітили відразу два НЛО. За словами очевидців, літаючі тарілки були яскраво жовтого кольору і практично беззвучно зависли в небі.

Уфологи зафіксували, що НЛО повільно піднімалися приблизно до 50 футів над землею. Очевидці стверджують, що це не перший випадок, коли за ними стежать інопланетяни з НЛО. Раніше в цей же час два НЛО пролетіли по тій же траєкторії і зовсім не ховаючись від людей.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", 10 червня 2018 року на території штату Айова стався рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезної грозової хмари.

Люди були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної хмари.

Відеозапис того, що відбувається в небі відразу потрапив на YouTube-канал. На ролику чітко видно об'єкти, що світяться, походження яких очевидці не змогли пояснити.