На долю людини, за твердженням астрологів, впливає не тільки набір генів і характер, але і розташування зірок при народженні. Вплив планет відбивається на вмінні досягати поставленої мети. Розбираємося, які знаки Зодіаку йдуть по життю переможцями.


Овен - улюбленець фортуни


Овен не тільки перший знак Зодіаку, він також завжди намагається бути першим у житті. Життя Овна - це життя на грані, на межі. Овни неймовірно цілеспрямовані, вони готові йти по головах і не зупиняються ні перед чим.


Овен щедро наділений кипучою енергією, що б'є через край.


Серед відомих спортсменів, народжених під знаком Овна: Володимир Кличко, Павло Буре, Тетяна Навка, Гаррі Каспаров.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще


Лев - царствений переможець


Леви прийшли в цей світ щоб перемагати, і вони це роблять. Вони тверді і непохитні, природжені лідери.


Лев йде по життю вальяжно і впевнено, не звертаючи уваги на конкурентів. Він бачить мету, ігнорує перешкоди. Їм підвладні всі сфери, вони домагаються успіхів в кар'єрі і в суспільному житті.


Серед знаменитих Левів: полководець Наполеон, законодавці моди - Ів Сен Лоран і Коко Шанель, музиканти - Ігор Крутой і Луї Армстронг, фінансисти - Джордж Сорос і Едмон Ротшильд.

Скорпіон - безжальний переможець


З усіх знаків скорпіон найбільш безжальний і пристрасний. Його життєве правило: «Все або нічого». Скорпіон отримує справжнє задоволення від подолання перешкод, тому він справжній лідер.


Скорпіон наділений витривалістю, яка допомагає йому пережити випадкові поразки, і воскреснути, як легендарному Феніксу. Невдачі загартовують володаря цього знака, наділяють волею до нових перемог.


Знамениті Скорпіони: Білл Гейтс, Ален Делон, Федір Достоєвський, Теодор Рузвельт.

Козеріг - працьовитий переможець

Козеріг здатний досягти приголомшливих перемог, як у справах, так і в особистому житті. Він ніколи не зупиняється, не звертає, що не стримує свої пориви. Прагне піднятися все вище, поки не досягне вершини. Козеріг неймовірно працьовитий, підкріплений ого твердою волею, непохитним характером.

Відомі Козероги-переможці: Аристотель, Онассіс, Марлен Дітріх, Мухаммед Алі.

Стрілець - щасливий переможець


Стрільці відносяться до тієї категорії людей, про яких кажуть, що вони народилися в сорочці.


Навіть невдачі вони сприймають з властивим їх знаку оптимізмом. Одного разу відчувши смак перемоги, Стрілець буде докладати зусиль, щоб знову насолоджуватися тріумфом.


Знамениті Стрільці: Олександр Суворов, Уолт Дісней, Джанні Версачі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", мабуть кождий чоловік хоча б раз в житті мріяла вирішувати проблеми магічним способом. Але мало хто знає, що існує три знака Зодіаку, які мають силу впливати на рішення проблем в світі і в повсякденному житті. Головне не боятися зробити перший крок до їх вирішення.