Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова не зважаючи на шквал критики в свою сторону, ніколи не упустить моменту похвалитися фігурою. Так, сьогодні артистка знову показала фоловерам в Instagram свій зад на відпочинку, як би ненароком.

"Люблю дахи...В них є свій шарм...і відчуття свободи..."- підписала Ольга провокаційне фото. Всього за годину кадр зібрав майже 200 тис. лайків. Багато шанувальників похвалили тіло знаменитості, зазначивши, що її п'ята точка збільшилася в розмірах.

Однак були і ті, кому не припала до душі фігура Бузової: "Ні горіха, ні мізків", "Звідти можна зістрибнути, наприклад", "Голожопий філософ", "Що ти там, нову пісню выколупуєш?", "Мда..... ну скільки можна, складається враження,що у вашому житті Ольга суцільна жопа...", "Шукаєш собі мужика.А сама жопу виставляєш на мільйонну аудиторію."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в неділю, 10 червня, російська співачка Ольга Бузова відкрила ресторан BUZfood. Раніше вона запевняла, що в її ресторані можна буде поїсти смачно і корисно, але недорого, а на перших порах і зовсім безкоштовно.