У Детройті (США) смартфон Samsung загорівся в машині поки її власниця їхала по трасі. Причиною пожежі вона називає саме смартфон.

Про це пише пишуть місцеві ЗМІ.

Як розповіла потерпіла, вона мала два телефони, які поклала в підстаканник свого Nissan Maxima. Під час руху один зі смартфонів спалахнув.

"Я їхала Евергрін. Краєм ока я побачила іскру. Я думала, що помру, коли іскри і вогонь", – згадала жінка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Інформацію про пожежу підтверджують звіти Детройтського пожежного департаменту.

Також адвокат постраждалої Джеральд Турсвелл додав, що після пожежі жінка почала страждати від емоційних зривів і проблем зі сном після пожежі.

"Ми зв'язалися з Samsung. Вони були дуже відповідальні і відправили команду для огляду автомобіля і частин телефону. Як тільки з'ясують, який з двох телефонів призвів до пожежі, він буде відкликаний", – запевнив адвокат.

В Samsung теж підтвердили цей факт і запевнили, що проводять розслідування з цього приводу, але поки не можемо вивчити всі докази, неможливо визначити справжню причину інциденту".

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що Майбутні iPhone будуть випускатися з роз'ємом USB-C замість звичного для Apple інтерфейсу Lightning.

Про це повідомляє DigiTimes.

Розробники Apple переглядають компонування зарядних пристроїв і пов'язаного з ними інтерфейсу.

Оновлення з'явиться на iPhone і iPad наступного покоління. Можливо, у Apple з'явиться серія iPhone 2019 з підтримкою USB Type-C.

Цікаво, що впровадження USB Type-C в MacBook серії Apple вже спонукало виробників ноутбуків послідувати їх прикладу.

Очікується, що використання USB-C в інших гаджетах Apple також прискорить впровадження цього роз'єму виробниками смартфонів.

Зараз роз'єм USB Type-C у всіх флагманських мобільних апаратів на Android. Популярність інтерфейсу Type-C виробників дешевих моделей буде багато в чому залежати від впровадження цього роз'єму в iPhone.