Представники силових структур, які займаються кришуванням контрабанди, готувалися до провокацій проти українського уряду в цілому і прем'єр-міністра зокрема.

Із заявою підвищеної геніальності виступив глава уряду Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів.



Гройсман старанно підкреслив, що всі провокації проти членів уряду, готуються силовиками, які працюють в правоохоронних органів в даний час.

"Я підкреслюю, що вони сьогодні носять погони, є чинними працівниками правоохоронної системи... Я знаю, що ви готуєте провокації проти прем'єр-міністра, уряду і членів уряду", - з усією серйозністю заявив глава уряду.

До слова, раніше Гройсман заявляв, за якої умови готовий буде встати з прем'єрського крісла.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Гройсман розповів, кого зневажає


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що соціологічне опитування показало, як кияни насправді ставляться до мера Києва Віталія Кличка.

Ми також писали про те, що незабаром в українській столиці може знову подорожчати проїзд в громадському транспорті, зокрема, в маршрутках. Київська міська державна адміністрація готується до нового конкурсу на 15 міських маршрутів. Згідно з умовами, перевізники зобов'язані обладнати свій транспорт відповідно до критеріїв відбору.



Українцям приготували новий тарифний "сюрприз": так, незабаром електроенергія може в черговий раз подорожчати, причому не на декілька гривень, а практично наполовину. Собівартість електрики зросла через подорожчання палива на міжнародних ринках, девальвацію гривні, зростання цін на промислову продукцію.

На сьогоднішній день в Україні немає можливості для прийняття рішення про підвищення мінімальної заробітної плати, вважає глава Кабінету міністрів. За його словами, уряд підрахував необхідну для життя простих українців суму. І поки збільшувати мінімальну зарплату немає необхідності. Так вирішив прем'єр-міністр Володимир Гройсман і підтвердив, що українцям не варто очікувати підвищення мінімальної заробітної плати. За його словами, поки немає можливості прийняти відповідне рішення.