Про відхід з популярної американської рок-групи 30 Seconds To Mars заявив відомий гітарист Томо Мілічевіч.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Варто відзначити, що Мілічевіч не брав участі в цілій серії концертів європейського туру "з особистих причин", після чого багато шанувальників і ЗМІ заговорили про можливий відхід музиканта.

"Не знаю, як пояснити в листі, як я прийшов до такого рішення. Повірте, що зараз це найкраще, що я можу зробити для себе і для гурту", - повідомив Томо в Twitter.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомий музикант також попросив шанувальників не сумувати і не сваритися з приводу його відходу.

Томо Мілічевіч 38-річний музикант хорватського походження прийшов до гурту на місце Солона Бікслера. Він був одним з найбільших шанувальників гурту. Його відібрали з 200 музикантів через його талант. Вперше Томо грав з Джаредом Лето, Шенноном Лето, Меттом Уоктером і Крейгом Кілборном на The Late Late Show 3 лютого 2003.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Джаред Лето знову зіграє Джокера. Джаред Лето вже приміряв на себе два роки тому образ Джокера у фільмі "Загін самогубців" (Suicide Squad). У даний момент актор знову готується до появи перед камерою в ролі божевільного лиходія з зеленим волоссям.

Студія Warner Bros. планує зняти сольний фільм про Джокер, головну роль в якому зіграє Джаред Лето, повідомляє Variety з посиланням на власні джерела.

Деталі проекту поки не розголошуються. Відзначається, що в 2017 році Warner Bros. анонсувала, що збирається зняти сольний фільм про Джокера, режисером якого виступить Тодд Філліпс, і який буде існувати окремо від фільмів за коміксами DC.

Як повідомляв портал "Знай.uа" візит Джареда Лето до Києва наробив чимало шуму – сотні фанів кинулися робити селфі, а сам він встиг відвідати чимало цікавих місць у столиці. І мало хто знає, які потрясіння нещодавно довелося пережити артистові. І все заради однієї ролі в кіно. "Я просто нічого не їв", - от і вся нехитра схема виконавця. Заради фільму Лето перетворився на чоловіка, в якому складно упізнати легендарну зірку. Він нереально схуд, обличчя набуло хворобливого виразу.