Українська команда вразила членів журі і публіку популярного шоу America's Got Talent унікальним номером з використанням голографічної відеопроекції.

Над створенням незвичайного номера "The Escape" (Втеча) працювали хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) і компанія PROFI LTD, пише "Главред".

За сюжетом головний герой (Томільченко) потрапляє в віртуальну реальність. Він вибирає прогулянку в лісі під аватаром вовка. Спочатку подорож здається звичайною прогулянкою, проте потім виникає якась помилка, і перебування у віртуальній реальності для героя перетворюється в динамічну гонку на виживання.

"Цей номер виник як творчий експеримент, над яким ми почали працювати ще в квітні 2017 року. Нас зацікавила ідея, що буде, якщо ми створимо танець в 3D просторі, де виконавці зможуть переміщатися не тільки на сцені, а й над нею. Фактично вільно "літати" перед глядачами. Після кількох місяців експериментів ми зрозуміли, що це не тільки можливо, але й може виглядати по-справжньому захоплююче", - розповів хореограф.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Відзначається, що втіленням візуальної частини виступу займалася українська студія Front Pictures.

"Наша студія створила віртуальний світ навколо героя за допомогою голографічної відеопроекції. Ми прагнули досягти враження, коли на сцені стирається грань між реальним і віртуальним. І судячи з реакції публіки і журі, нам це вдалося", - розповів керівник Front Pictures Юрій Костенко.

У свою чергу, продюсер шоу і один з журі Саймон Коуелл високо оцінив виступ українців - він зізнався, що такого виступу раніше ніколи не бачив.

"Цікаво бачити речі, яких ми насправді ніколи раніше не бачили. Це як подорож у майбутнє. Це було досконало", - заявив він.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", український гурт Onuka представить свій новий кліп на відомому фестивалі в Берліні - Berlin Fashion Film Festiva та позмагається за престижну нагороду. Це один з головних фестивалів фешн-фільмів.