Актриса Холлі Беррі, відома роллю в "Жінці-кішці" і "Джон Уїк-3" зняла фото біля басейну, де на ній тільки райдужна пачка.

"На підтримку всіх людей, що мають своє індивідуальне право БУТИ ... Я буду тусити в своєму басейні в райдужній пачці стільки, скільки зможу в цьому місяці!" - написала актриса.

Судячи з усього, фото було опубліковано на підтримку ЛГБТ. На фото Холлі Беррі позує напівоголеною - на ній тільки пачка балерини кольору веселки. Актриса водить ногами по воді, трохи відкинувшись назад і сміється. Найінтимніші місця Холлі прикрила руками.

Знімок набрав більше 70 тисяч лайків всього за кілька годин, і шанувальники в коментарях підтримують Холлі Беррі і ЛГБТ-суспільства.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зараз Холлі Беррі 51 рік, але виглядає вона набагато молодше. Актриса активно знімається в кіно, а також займається громадською діяльністю. Уродженка Клівленда була заміжня тричі, має на своєму рахунку премії "Оскар", "Еммі" і "Золотий глобус".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", настоятель Української православної церкви Московського Патріархату митрополит Онуфрій звернувся до мера Києва Віталія Кличка. Представник УПЦ просить столичну владу втрутитися і не допустити проведення ЛГБТ-маршу.

Про це повідомляє відділ комунікації Української православної церкви МП.

"Ми поважаємо світогляду і інтереси інших людей. Однак вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо порівнювати гріх з дарованої Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне і майбутнє покоління, звертаємося до вас, шановні чиновники, з проханням не допустити проведення в столиці нашої держави - Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот ", - йдеться в зверненні.

Митрополит підкреслює, що "Святе Письмо рішуче засуджує содомський гріх і будь-які інші протиприродні відхилення".

"Проведення подібних заходів - це публічна і відверта пропаганда гріха, зокрема статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей і, більш того - накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається безневинна кров українців ", - сказано в заяві.