Актриса Холлі Беррі, відома роллю в "Жінці-кішці" і "Джон Уїк-3" зняла фото біля басейну, де на ній тільки райдужна пачка.

"На підтримку всіх людей, що мають своє індивідуальне право БУТИ ... Я буду тусити в своєму басейні в райдужній пачці стільки, скільки зможу в цьому місяці!" - написала актриса.

Судячи з усього, фото було опубліковано на підтримку ЛГБТ. На фото Холлі Беррі позує напівоголеною - на ній тільки пачка балерини кольору веселки. Актриса водить ногами по воді, трохи відкинувшись назад і сміється. Найінтимніші місця Холлі прикрила руками.

Знімок набрав більше 70 тисяч лайків всього за кілька годин, і шанувальники в коментарях підтримують Холлі Беррі і ЛГБТ-суспільства.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Зараз Холлі Беррі 51 рік, але виглядає вона набагато молодше. Актриса активно знімається в кіно, а також займається громадською діяльністю. Уродженка Клівленда була заміжня тричі, має на своєму рахунку премії "Оскар", "Еммі" і "Золотий глобус".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", настоятель Української православної церкви Московського Патріархату митрополит Онуфрій звернувся до мера Києва Віталія Кличка. Представник УПЦ просить столичну владу втрутитися і не допустити проведення ЛГБТ-маршу.

Про це повідомляє відділ комунікації Української православної церкви МП.

"Ми поважаємо світогляду і інтереси інших людей. Однак вони не повинні пропагувати гріховні збочення. Неприпустимо порівнювати гріх з дарованої Богом свободою. А тому, відчуваючи відповідальність перед Богом і людьми, турбуючись про сучасне і майбутнє покоління, звертаємося до вас, шановні чиновники, з проханням не допустити проведення в столиці нашої держави - Києві, маршу представників ЛГБТ-спільнот ", - йдеться в зверненні.

Митрополит підкреслює, що "Святе Письмо рішуче засуджує содомський гріх і будь-які інші протиприродні відхилення".

"Проведення подібних заходів - це публічна і відверта пропаганда гріха, зокрема статевих збочень. Це може завдати непоправної шкоди чистим серцям і душам наших дітей і, більш того - накликати гнів Божий на Українську землю, на якій і без того вже кілька років поспіль проливається безневинна кров українців ", - сказано в заяві.