У районі стадіону Спартак і психіатричної лікарні ім. Павлова в Києві проводяться масштабні навчання силовиків. Про це повідомляють ЗМІ.

"Так, у нас тут йде операція "Грім", - пояснили силовики.

При цьому співробітники психіатричної лікарні повідомили, що їх ніхто не попереджав про навчання і люди, в тому числі і багато хто з пацієнтів, були в шоці від того, що відбувається.

"Таке відчуття було, що зараз нас штурмом брати будуть. Хоча навіщо - незрозуміло. Вже почали жартувати, що прислали спецназ, щоб знайти в нашій установі гідного кандидата в президенти", - сказав один із лікарів.

Про навчання пізніше повідомили в Facebook столичної поліції.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У Києві проходять поліцейські навчання. За легендою, зловмисники, поранивши підприємця, взяли його в заручники. Правоохоронці відпрацьовують відповідні оперативні плани для затримання нападників і звільнення чоловіка: залучено всі профільні служби. Просимо не панікувати і з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей", - йдеться в повідомленні.

Кадр з місця

Кадр з місця

Кадр з місця

Нагадаємо, з початку року в Україні захворіли на кір вже 20 553 людини - 8331 доросла і 12 222 дітей.

Найбільше хворих виявилося у Львівській області - 2973 людини (918 дорослих і 2055 дітей), Закарпатській - 2547 осіб (463 дорослих і 2084 дитини), Івано-Франківській - 2367 осіб (685 дорослих і 1682 дитини), Одеській - 1839 осіб (898 дорослих і 941 дитина), а також у Києві - 1466 осіб (910 дорослих і 556 дітей) та Чернівецькій області - 1177 осіб (383 дорослих і 789 дітей).

Крім того, поліція затримала зловмисників прямо на місці злочину. Як повідомляє прес-служба МВС у Києві на своєму офіційному сайті, квартирні злодії працювали в парі і діяли за добре налагодженою схемою, ефективність якої вони вже не раз випробували.

Квартирні злодії затримані на місці крадіжки. Увагу поліції привернув той факт, що злочинці ходили від під'їзду до під'їзду, намагаючись підібрати електронний код до замка і проникнути всередину. Помітивши підозрілу поведінку молодих людей, поліцейські вирішили простежити за ними.

Дивіться сюжет про здоров'я

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", українцям піднімуть пенсії, але це не точно.