22-річний Сергій Семенов, якого звинувачують у зґвалтуванні Діани Шуригіної, днями таємно прибув до Москви.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як вдалося з'ясувати ЗМІ, причиною приїзду стала зустріч молодих людей, які скандально прославилися через вписки в Ульяновську. Після звільнення Семенова редактори ток-шоу кілька разів намагалися звести їх в одній студії, але зйомки кожен раз зривали.

В результаті провокацію спланували продюсери популярного ток-шоу, потайки заманивши обох в московську фотостудію. Всупереч очікуванням присутніх, бійки між чоловіком Діани і Семеновим не відбулося.

Варто відзначити, що раніше скандальна жертва насильства росіянка Діана Шуригіна зробила аборт від свого чоловіка Андрія Шлягіна, за якого вийшла заміж у жовтні минулого року.

Шокуючу заяву зробив друг сім'ї, музикант Сашко Акт, який недавно записав спільну пісню з Шуригіною.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Заява прозвучала в програмі "Прямий ефір", коли музикант розповідав про неадекватну поведінку Діани. За його словами, дівчина недобросовісно ставиться до репетицій і виступів і не поважає своїх колег.

"З Діаною не дуже легко працювати, так як вона халатна і безвідповідальна людина. Ми почали записувати пісню ще минулого року і в підсумку це все так затягнулося, тому що вона то забувала про репетиції, то пропускала. Постійно були якісь відмовки – то дурна голова, то хворий живіт. Потім з достовірних джерел дізнався, що вона зробила аборт від чоловіка.

Це сталося приблизно через місяць після весілля. Не хотіла народжувати, так як треба було займатися кар'єрою, але це її справа, зрозуміло. Просто працювати так теж неможливо. Вона не дотримувалася контрактних зобов'язань. Я від цього потерпав як музикант. Сподіваюся, що Діана одумається і ми зможемо продовжувати співпрацювати", - розповів подробиці спільної роботи Саша Акт.

Ведучий програми Андрій Малахов був приголомшений почутим, оскільки недавно Шуригіна, поклавши руку на серце, розповідала, що мріє про велику сім'ю та дітей.

Більше того презентація першої пісні Діани Шуригiной і співака Сашка Акта в кафе "Гладіатор" на концерті артиста Сергія Філімонова була перервана низкою несподіваних подій: спочатку у неї на сцену невідомий молодий чоловік метнув білу курку, а після кинувся з кулаками на її чоловіка.

Про це повідомляють російські ЗМІ. За їх даними, на вечірку була викликана поліція. Діана Шуригіна і її чоловік Андрій Шлягин вважають, що "метальник курок" - з числа тих же "недоброзичливців", які зірвали їх весілля, привівши барана.

Шуригіній кинули курку в обличчя під час виступу.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Шуригіна "напала" на Бузову.